Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

DiabloAstur CF (1433799) - tikitakaboys (1366218) » 530080984: T47/J14/V

Liga 530080984 Información oficial sobre el partido 530080984 en Hattrick

10.10.2015 14:00:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 14 / V.1 (5514)

la Llança Alineación oficial del equipo 'la Llança' en el partido 1 - 2 tikitakaboys Alineación oficial del equipo 'tikitakaboys' en el partido
0 - 1 Juan Pedro Téllez (7')
Salvador Derrech (77') 1 - 1
1 - 2 Juan Pedro Téllez (80')
la Llança Alineación oficial del equipo 'la Llança' en el partido 1 - 2 tikitakaboys Alineación oficial del equipo 'tikitakaboys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
la Llança Alineación oficial del equipo 'la Llança' en el partido 2 - 2 tikitakaboys Alineación oficial del equipo 'tikitakaboys' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
39,3 % 32,8 % 27,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

la Llança

Goles Goles

  • 112 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Llef s'esgargamellaven dempeus per esperonar Salvador Derrech que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 77 i suposava l'empat a 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 24 minuts, en Virgili Ginesta no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 213 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): El Llef va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Roberto Faes la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 222 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Llef va estar a punt de posar-se per davant al minut 79 però Virgili Ginesta va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Fernando Martínez de Llef va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ferran Tuneu de Llef va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 37 (Tirita (médico)): Roberto Faes va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Llef estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

tikitakaboys

Goles Goles

  • 137 Minuto 7 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 7 una excel·lent centrada de Víctor Viurra va arribar a Juan Pedro Téllez, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 0 - 1 al marcador.
  • 174 Minuto 80 (Gol de penalti): En Juan Pedro Téllez va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 1 - 2 al minut 80. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 78 (Ocasión por el centro): tikitakaboys va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 78, quan Cesarino Asperti va quedar-se sol davant el porter Dani Beà, però aquest va poder aturar el xut.
  • 281 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Juan Pedro Téllez quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Dani Beà, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Juan Vilches de tikitakaboys amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 82 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 82 de partit, quan un jugador de tikitakaboys, en Ameen Rabi, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.