Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mon Calamari (1333784) - danielettos (1370817) » 530068429: T47/J8/IV

Liga 530068429 Información oficial sobre el partido 530068429 en Hattrick

29.08.2015 14:00:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 8 / IV.2 (3425)

ErNota FC Alineación oficial del equipo 'ErNota FC' en el partido 3 - 1 Patapumparriba Alineación oficial del equipo 'Patapumparriba' en el partido
Carlos Navarro Ategui (9') 1 - 0
Alejandro Serrano (37') 2 - 0
Olivier Ateba (49') 3 - 0
3 - 1 Abdón Amat (52')
ErNota FC Alineación oficial del equipo 'ErNota FC' en el partido 3 - 1 Patapumparriba Alineación oficial del equipo 'Patapumparriba' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ErNota FC Alineación oficial del equipo 'ErNota FC' en el partido 2 - 0 Patapumparriba Alineación oficial del equipo 'Patapumparriba' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ErNota FC

Goles Goles

  • 122 Minuto 9 (Gol por la izquierda): ErNota, atacant per l'esquerra al minut 9, va aprofitar el magnífic llançament de Carlos Navarro Ategui per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 131 Minuto 37 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de ErNota va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Alejandro Serrano progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 119 Minuto 49 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip ErNota va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Olivier Ateba va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 234 Minuto 27 (Ocasión de penalti): En Francisco Jesús Vega Cárdenas va llançar un penal al minut 27. El va tirar fatal i, buscant una excusa es va quedar assenyalant i mirant fixament la gespa, però ningú es va creure que hagués xutat malament per culpa d'això.
  • 232 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): En Damian Gustavo Zamora, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): El ErNota ho intentava per la dreta per mitjà de Marco Suerra, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Olivier Ateba de ErNota va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Carlos Navarro Ategui.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 36 (Lesión): ErNota es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Mihai Zaharia no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Olivier Ateba al camp.

Patapumparriba

Goles Goles

  • 143 Minuto 52 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Patapumparriba eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 52, Abdón Amat va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 40 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Patapumparriba, l'equip va recuperar la pilota al minut 40 i va contraatacar. En Moisés Callejas va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 240 Minuto 48 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Patapumparriba sortien al contraatac. La falta llançada per José Horacio Canal va sortir força alta sense massa perill.
  • 243 Minuto 55 (Ocasión de contra por la derecha): Patapumparriba van sortir al contraatac amb encert al minut 55, però Moisés Callejas no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Crispiniano Pascual de Patapumparriba la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 42 (Lesión): Mugur Bobocea va sortir coix del terreny de joc, substituït per Abdón Amat. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.