Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ents C.F. (1332666) - RCDE1900 (1369123) » 530068258: T47/J6/III

Liga 530068258 Información oficial sobre el partido 530068258 en Hattrick

15.08.2015 14:00:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 6 / III.15 (3422)

Ents C.F. Alineación oficial del equipo 'Ents C.F.' en el partido 1 - 0 Los hijos de Praga Alineación oficial del equipo 'Los hijos de Praga' en el partido
Gaitán Solorzano (82') 1 - 0
Ents C.F. Alineación oficial del equipo 'Ents C.F.' en el partido 1 - 0 Los hijos de Praga Alineación oficial del equipo 'Los hijos de Praga' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ents C.F. Alineación oficial del equipo 'Ents C.F.' en el partido 0 - 1 Los hijos de Praga Alineación oficial del equipo 'Los hijos de Praga' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,8 % 0,3 % 92,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ents C.F.

Goles Goles

  • 116 Minuto 82 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 82, en Fabrizio Santoriello del Ents c.f. va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Gaitán Solorzano que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Moritz Julian Kurzreiter va estar a punt d'acabar en gol al minut 23, però el porter visitant William Rivière va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Al minut 57 es va veure una gran oportunitat per a Ents c.f. per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Gaitán Solorzano, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 63 per blocar una centrada d'en Fabrizio Santoriello va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Ents c.f..
  • 223 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Ents c.f. va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Marko Välläri en un 1 contra 1 amb el porter William Rivière, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 34 (Lesión leve): Ents c.f. va fer una substitució al minut 34. Leopoldo Freijomil va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Tarenaldo Anillo.

Los hijos de Praga

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Moisés Eans que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 288 Minuto 42 (Ocasión evento especial): La pressió dels defenses posava les coses difícils pels jugadors del hijos, que volien xutar de lluny a porteria, tal com els ho havia manat l'entrenador. Al minut 42 van trobar una escletxa per intentar-ho, però la pressió va fer que el xut fos molt precipitat i no anés ben dirigit.
  • 288 Minuto 66 (Ocasión evento especial): Al minut 66 un defensor va evitar que un jugador del hijos pogués marcar ja que tenia opció de xut malgrat la distància tan gran que hi havia fins a la porteria, ja que el va pressionar tant que aquest va acabar per desistir en l'intent de xutar.
  • 240 Minuto 78 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el hijos sortien al contraatac. La falta llançada per Moisés Eans va sortir força alta sense massa perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Martinus Bessels de hijos es va emportar una amonestació al minut 43 per provocar un rival.