Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

deportivo la peña (1417266) - Los Umpa Lumpas (994849) » 530064404: T47/J3/II

Liga 530064404 Información oficial sobre el partido 530064404 en Hattrick

25.07.2015 14:00:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 3 / II.4 (3407)

Valencia*CF Alineación oficial del equipo 'Valencia*CF' en el partido 6 - 0 Los Umpa Lumpas Alineación oficial del equipo 'Los Umpa Lumpas' en el partido
Francisco Botín Ríos (11') 1 - 0
Pere Casaldàliga (44') 2 - 0
Víctor Martínez de Porras (44') 3 - 0
Erich Dax (60') 4 - 0
Francisco Botín Ríos (78') 5 - 0
Haimo Weissenfels (84') 6 - 0
Valencia*CF Alineación oficial del equipo 'Valencia*CF' en el partido 6 - 0 Los Umpa Lumpas Alineación oficial del equipo 'Los Umpa Lumpas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Valencia*CF Alineación oficial del equipo 'Valencia*CF' en el partido 5 - 0 Los Umpa Lumpas Alineación oficial del equipo 'Los Umpa Lumpas' en el partido
Tiene un poco de suerte 5.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Valencia*CF

Goles Goles

  • 121 Minuto 11 (Gol por el centro): Francisco Botín Ríos va donar a Valencia*CF un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 44 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Valencia*CF pel centre va donar un gran resultat: el gol de Pere Casaldàliga va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 44 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Valencia*CF va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Víctor Martínez de Porras progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 132 Minuto 60 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Valencia*CF a 4 - 0. Erich Dax va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 132 Minuto 78 (Gol por la izquierda): En Francisco Botín Ríos va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 5 - 0.
  • 132 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Al minut 84, Valencia*CF va aconseguir el 6 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Haimo Weissenfels, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Ryszard Łopacki va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 235 Minuto 41 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Erich Dax va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 70 (Tirita (médico)): Jordi Varet va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Valencia*CF es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

Los Umpa Lumpas

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Noshad Shahsavan de Lumpas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 093 Minuto 32 (Lesión (no subst.)): Quan Phillipp Freudenberger va abandonar el terreny de joc a causa d'una lesió al genoll al minut 32, Lumpas sense poder fer cap substitució, van acabar jugant amb un home menys.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 4 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Arturo Galleguillos va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.
  • 302 Minuto 42 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Luka Elexalde probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.
  • 305 Minuto 44 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Juan Luis Dalza, en lloc de córrer, relliscava.