Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

cruñia (313992) - Suministros Alonso (1582066) » 526134972: T46/R5

Copa 526134972 Información oficial sobre el partido 526134972 en Hattrick

15.04.2015 12:00:00
Copa: Temporada 46 / Ronda 5

cruñia Alineación oficial del equipo 'cruñia' en el partido 1 - 4 FC_StrawHat Alineación oficial del equipo 'FC_StrawHat' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
cruñia Alineación oficial del equipo 'cruñia' en el partido 2 - 1 FC_StrawHat Alineación oficial del equipo 'FC_StrawHat' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
73,6 % 5,8 % 20,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

cruñia

Goles Goles

  • 121 Minuto 37 (Gol por el centro): Al minut 37 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Giangiacomo Tiddia ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, cruñia es posava per davant 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Federico Ortiz va estar a punt de marcar al minut 65 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 213 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Simeón Herráiz de cruñia va intentar batre la porteria rival al minut 69 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 203 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): cruñia va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan José Sáenz Rodríguez va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Lesiones Lesiones

FC_StrawHat

Goles Goles

  • 162 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Maurici Huguet va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 38.
  • 173 Minuto 40 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Maurici Huguet va poder marcar tot sol el 1 - 2.
  • 183 Minuto 74 (Gol por la derecha): Al 74 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a FC_StrawHat augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Javier Echeverry es rifés el porter i marqués el 1 - 3.
  • 142 Minuto 76 (Gol de contra por la izquierda): En Sergi Rabasseda va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 4. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del FC_StrawHat que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Miguel Eidocaín, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 282 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Uri Ardèvol es va quedar sol davant del porter, al minut 68. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Francisco Navas de FC_StrawHat es va emportar una amonestació al minut 30 per provocar un rival.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 36 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Uri Ardèvol que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.
  • 305 Minuto 55 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Miguel Eidocaín no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.