Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Balan Lovers C.F. (1595017) - SK_LUCIA-JOSE-YURI (30570) » 516409535: T46/J14/X

Liga 516409535 Información oficial sobre el partido 516409535 en Hattrick

20.06.2015 14:20:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 14 / X.2944 (171271)

Balan Lovers C.F. Alineación oficial del equipo 'Balan Lovers C.F.' en el partido 0 - 3 SK_LUCIA-JOSE-YURI Alineación oficial del equipo 'SK_LUCIA-JOSE-YURI' en el partido
0 - 1 Alin Ţăndărică (38')
0 - 2 Xilberto Babarro (79')
0 - 3 Vasil Vasilev (83')
Balan Lovers C.F. Alineación oficial del equipo 'Balan Lovers C.F.' en el partido 0 - 3 SK_LUCIA-JOSE-YURI Alineación oficial del equipo 'SK_LUCIA-JOSE-YURI' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Balan Lovers C.F. Alineación oficial del equipo 'Balan Lovers C.F.' en el partido 3 - 1 SK_LUCIA-JOSE-YURI Alineación oficial del equipo 'SK_LUCIA-JOSE-YURI' en el partido
Tiene bastante mala suerte 2.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,9 % 0,5 % 9,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Balan Lovers C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 210 Minuto 77 (Ocasión de falta): En Noè Francesca tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.
  • 201 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Rayco Madariaga Sáenz no va entrar per centímetres.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 28 (Tirita (médico)): Miguel Fernández Grandoso va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Lovers estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.
  • 092 Minuto 74 (Lesión grave): Després de 74 minuts, Lovers va veure com el seu jugador Hades Vilas havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. José Francisco Báscones entraria per ocupar el seu lloc.
  • 092 Minuto 88 (Lesión grave): Casimiro Muñoz, de Lovers, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. David Arcaş el va substituir.

SK_LUCIA-JOSE-YURI

Goles Goles

  • 171 Minuto 38 (Gol por el centro): Amb 38 minuts jugats, Alin Ţăndărică de SK_LUCIA-JOSE-YURI va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 180 Minuto 79 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Xilberto Babarro de SK_LUCIA-JOSE-YURI va entrar per l'escaire. El marcador es posava 0 - 2 per als visitants al minut 79.
  • 115 Minuto 83 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Vasil Vasilev era molt més ràpid que el defensa Igor Esquerdo. Al minut 83, el jugador de SK_LUCIA-JOSE-YURI va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 11 (Ocasión por el centro): SK_LUCIA-JOSE-YURI va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 11, quan Alin Ţăndărică va quedar-se sol davant el porter Jorge Viola, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del SK_LUCIA-JOSE-YURI que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Txordon Zubialde, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Alfredo Aranda va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Jorge Viola, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): SK_LUCIA-JOSE-YURI va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Jorge Viola va desviar el xut final de Lluís Maria Fornells després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 285 Minuto 61 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Lovers. La jugada d'estratègia del SK_LUCIA-JOSE-YURI per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Vasil Vasilev va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 285 Minuto 63 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Alin Ţăndărică, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 27, César Manzanera de SK_LUCIA-JOSE-YURI va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 81 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En César Manzanera va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 82 (Lesión leve): Fernando Solana de SK_LUCIA-JOSE-YURI va abandonar el terreny de joc després de 82 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Joe Warner-Davies va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 5 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Vasil Vasilev, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.