Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los kraks (31075) - Ricla (120338) » 516162066: T46/J14/IX

Liga 516162066 Información oficial sobre el partido 516162066 en Hattrick

20.06.2015 15:40:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 14 / IX.573 (60844)

los kraks Alineación oficial del equipo 'los kraks' en el partido 1 - 2 Ricla Alineación oficial del equipo 'Ricla' en el partido
0 - 1 Juanma Ramirez Rul (33')
0 - 2 Iván Martos (39')
Emili España (59') 1 - 2
los kraks Alineación oficial del equipo 'los kraks' en el partido 1 - 2 Ricla Alineación oficial del equipo 'Ricla' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
los kraks Alineación oficial del equipo 'los kraks' en el partido 2 - 1 Ricla Alineación oficial del equipo 'Ricla' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,4 % 0,5 % 9,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los kraks

Goles Goles

  • 109 Minuto 33 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): L'imprevisible Aman de Ocón va arriscar més del compte i va relliscar quan es disposava a fer una passada llarga a un company. En Juanma Ramirez Rul va aprofitar el regal, anotant el 0 - 1.
  • 103 Minuto 59 (Gol por la derecha): Passava el minut 59 del matx, quan l'atent Emili España va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 1 - 2, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Ernesto Pizarro va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 236 Minuto 37 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Iván Martos va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 203 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): En Pablo César Villalaín de kraks va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.
  • 243 Minuto 44 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de kraks va anar a parar a la dreta de l'atac on en Ernesto Pizarro, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 212 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): En Pablo César Villalaín va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 77, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 213 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): El kraks va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Lluís Miquel Alcúdia la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Lluís Miquel Alcúdia de kraks es va guanyar la targeta groga merescudament.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 12 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Iván Viegas no era cap impediment.

Ricla

Goles Goles

  • 181 Minuto 39 (Gol por el centro): Iván Martos de Ricla va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 39. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 41 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Ricla van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Juanma Ramirez Rul va sortir desviat a la dreta de la porteria.