Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

N3M3SIS342 (487924) - CF Atlètic de Cabra (794734) » 516030128: T46/J14/VIII

Liga 516030128 Información oficial sobre el partido 516030128 en Hattrick

20.06.2015 15:10:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 14 / VIII.265 (54066)

C.D. Villa de Ohanes Alineación oficial del equipo 'C.D. Villa de Ohanes' en el partido 2 - 0 CF Atlètic de Cabra Alineación oficial del equipo 'CF Atlètic de Cabra' en el partido
Xavier Boixaderas (62') 1 - 0
Xavier Boixaderas (69') 2 - 0
C.D. Villa de Ohanes Alineación oficial del equipo 'C.D. Villa de Ohanes' en el partido 2 - 0 CF Atlètic de Cabra Alineación oficial del equipo 'CF Atlètic de Cabra' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
C.D. Villa de Ohanes Alineación oficial del equipo 'C.D. Villa de Ohanes' en el partido 2 - 3 CF Atlètic de Cabra Alineación oficial del equipo 'CF Atlètic de Cabra' en el partido
Tiene un resultado normal 1.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,1 % 27,2 % 45,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D. Villa de Ohanes

Goles Goles

  • 142 Minuto 62 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 62 minuts quan Xavier Boixaderas va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 0 per a Ohanes.
  • 137 Minuto 69 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Javier Gil Cano va anar a parar al cap de Xavier Boixaderas que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Ohanes el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Ginés Gortaire va estar a punt de sentenciar el partit al minut 88, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 64 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en António Afonso Filipe s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 81 (Lesión leve): En Rubén Villachica ocupà el lloc d'en Fran Ipenarrieta al 81 minuts, dos minuts després que el jugador de Ohanes quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 7 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Pablo Antonio Queralt no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.
  • 305 Minuto 86 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Francisco Javier Duque no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.

CF Atlètic de Cabra

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 19 (Ocasión de penalti): Un central local, al voler rebutjar una pilota aèria va etzibar un cop de colze a en Txema Ortega Aguilar que el va deixar atordit. L'àrbitre, va assenyalar penal sense pensar-s'ho. Sense estar completament recuperat va voler tirar el penal i, encara marejat, va tirar la pilota fora.
  • 252 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Atlètic va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 79 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 285 Minuto 85 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Atlètic van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Polen Arthegi, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 251 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Al minut 87, Txema Ortega Aguilar va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.