Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Soldados de CaBo (992597) - churri futbol club (989580) » 516002421: T46/J3/VII

Liga 516002421 Información oficial sobre el partido 516002421 en Hattrick

04.04.2015 15:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 3 / VII.795 (38831)

Africanos C.F. Alineación oficial del equipo 'Africanos C.F.' en el partido 3 - 0 LITOS F.C Alineación oficial del equipo 'LITOS F.C' en el partido
Darko Parlov (6') 1 - 0
Sebastien Van Eeghem (42') 2 - 0
Sadurní Cànaves (51') 3 - 0
Africanos C.F. Alineación oficial del equipo 'Africanos C.F.' en el partido 3 - 0 LITOS F.C Alineación oficial del equipo 'LITOS F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Africanos C.F. Alineación oficial del equipo 'Africanos C.F.' en el partido 0 - 1 LITOS F.C Alineación oficial del equipo 'LITOS F.C' en el partido
Tiene bastante suerte 0.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,1 % 0,2 % 93,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Africanos C.F.

Goles Goles

  • 143 Minuto 6 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Africanos va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Darko Parlov, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 0.
  • 132 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Africanos a 2 - 0. Sebastien Van Eeghem va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 119 Minuto 51 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Hagop Komitasyan el va rematar Sadurní Cànaves amb un magnífic cop de cap que va suposar el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 32 (Ocasión de contra por la derecha): Cálico Honorato va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Africanos que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 243 Minuto 41 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Africanos sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Yordan Kamenov, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 41 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 243 Minuto 82 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Africanos va anar a parar a la dreta de l'atac on en Yordan Kamenov, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 29 (Lesión grave): Després de 29 minuts, Africanos va veure com el seu jugador Egeo Aloigi havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Sebastien Van Eeghem entraria per ocupar el seu lloc.

LITOS F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): LITOS van seguir progressant per la banda dreta. Carlos Sanz va tenir la seva oportunitat al minut 57, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 216 Minuto 60 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Rafa Narváez va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Jędrzej Jerzak, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 251 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Diego Luna va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Lasse Kvarnlius no es va rendir i va fer unes grans aturades.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a John Abram de LITOS la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 55 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En John Abram se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.