Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RCD Llucmajor (1584983) - Aniñon (310335) » 515989689: T46/J12/VII

Liga 515989689 Información oficial sobre el partido 515989689 en Hattrick

06.06.2015 15:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 12 / VII.566 (38602)

mechanegra club Alineación oficial del equipo 'mechanegra club' en el partido 0 - 1 The New Camela Alineación oficial del equipo 'The New Camela' en el partido
0 - 1 António Eurico da Rocha (41')
mechanegra club Alineación oficial del equipo 'mechanegra club' en el partido 0 - 1 The New Camela Alineación oficial del equipo 'The New Camela' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
mechanegra club Alineación oficial del equipo 'mechanegra club' en el partido 1 - 3 The New Camela Alineación oficial del equipo 'The New Camela' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,4 % 0,1 % 97,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

mechanegra club

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): mechanegra per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 33, quan Jacme Puig-Sureda va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 218 Minuto 78 (Ocasión evento especial córner peinado): Juan Ibaizábal quasi marca en una jugada assajada de córner que Serafí Cudòs havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 42 (Lesión leve): En Raúl Alberto Cerviá ocupà el lloc d'en Delfino Nabeira al 42 minuts, dos minuts després que el jugador de mechanegra quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

The New Camela

Goles Goles

  • 172 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Passats 41 minuts de partit, Camela es va posar per davant amb un 0 - 1 quan António Eurico da Rocha es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Olindo Creo va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 18, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Joan Baptista Montañola va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 281 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Gustaf Sønderlund quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Joan Baptista Montañola, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 51 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Samuele Tomba. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 282 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Al minut 80 Joan Baptista Montañola va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de António Eurico da Rocha, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 44, António Eurico da Rocha de Camela va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 35 (Tirita): Al minut 35 de partit, el jugador David Benedito de Camela es va lesionar lleugerament però va poder continuar.
  • 090 Minuto 44 (Tirita): Passats 44 minuts de joc, en Samuele Tomba de Camela va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.