Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Esportivo Irmandinho (1369640) - Los mensajeros del gol (121702) » 515987378: T46/J8/VII

Liga 515987378 Información oficial sobre el partido 515987378 en Hattrick

09.05.2015 15:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 8 / VII.525 (38561)

Esportivo Irmandinho Alineación oficial del equipo 'Esportivo Irmandinho' en el partido 5 - 3 Los mensajeros del gol Alineación oficial del equipo 'Los mensajeros del gol' en el partido
0 - 1 Leif Ulset (10')
Masthan Alaoui (15') 1 - 1
Gilles Naert (22') 2 - 1
Alberto Compta (31') 3 - 1
3 - 2 Ronan Guihard (60')
Masthan Alaoui (74') 4 - 2
Manolo Campsor (84') 5 - 2
5 - 3 Antonio Bellomo (86')
Esportivo Irmandinho Alineación oficial del equipo 'Esportivo Irmandinho' en el partido 5 - 3 Los mensajeros del gol Alineación oficial del equipo 'Los mensajeros del gol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Esportivo Irmandinho Alineación oficial del equipo 'Esportivo Irmandinho' en el partido 3 - 3 Los mensajeros del gol Alineación oficial del equipo 'Los mensajeros del gol' en el partido
Tiene suerte 2.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,5 % 30,6 % 41,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Esportivo Irmandinho

Goles Goles

  • 110 Minuto 15 (Gol de falta): Masthan Alaoui va aconseguir l'empat per a Irmandinho mitjançant un sublim llançament de falta que va netejar les teranyines de l'escaire esquerre. El públic va celebrar el golàs fent l'ona i ballant-li els nanos: 1 - 1.
  • 122 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Irmandinho contenien la respiració mentre en Gilles Naert s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 132 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Irmandinho va augmentar la diferència quan Alberto Compta no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.
  • 130 Minuto 74 (Gol de falta): Al minut 74 en Masthan Alaoui va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 4 - 2 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".
  • 108 Minuto 84 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Tomàs Ametlla és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Manolo Campsor perquè aconseguís el 5 - 2. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Al minut 88, Octavian Botezat gairebé va marcar per a Irmandinho des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Guido Obredor.

Los mensajeros del gol

Goles Goles

  • 171 Minuto 10 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 10, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Leif Ulset es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 152 Minuto 60 (Gol por la izquierda): mensajeros va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 3 - 2 quan Ronan Guihard va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 152 Minuto 86 (Gol por la izquierda): El 5 - 3 el va apuntar al seu compte particular Antonio Bellomo de mensajeros després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 5 (Ocasión de falta): En Bjørn Gudmestad va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 5. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 252 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del mensajeros va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Andrin Läuppi no va poder controlar.
  • 252 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Al minut 84 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Leif Ulset la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de mensajeros havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 19 (Tarjeta roja directa): Al minut 19, Vasil Grigorov de mensajeros va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Gabriel Míčka de mensajeros es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 88, Antonio Bellomo de mensajeros va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 26 (Tirita): Passats 26 minuts de joc, en Ilias Trichidis de mensajeros va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.