Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Iraklis de San Vicente (990462) - Comepollilas FC (312263) » 515968127: T46/J11/VII

Liga 515968127 Información oficial sobre el partido 515968127 en Hattrick

30.05.2015 15:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 11 / VII.179 (38215)

S.D. Villarcayo Alineación oficial del equipo 'S.D. Villarcayo' en el partido 1 - 0 Comepollilas FC Alineación oficial del equipo 'Comepollilas FC' en el partido
Marian Plopeanu (81') 1 - 0
S.D. Villarcayo Alineación oficial del equipo 'S.D. Villarcayo' en el partido 1 - 0 Comepollilas FC Alineación oficial del equipo 'Comepollilas FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
S.D. Villarcayo Alineación oficial del equipo 'S.D. Villarcayo' en el partido 3 - 0 Comepollilas FC Alineación oficial del equipo 'Comepollilas FC' en el partido
Tiene mala suerte 3.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

S.D. Villarcayo

Goles Goles

  • 123 Minuto 81 (Gol por la derecha): El jugador Marian Plopeanu de Villarcayo, després de 81 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 2 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Comepollilas. La jugada d'estratègia del Villarcayo per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Luigi Franco Mattiaccio va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Al minut 16 es va veure una gran oportunitat per a Villarcayo per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Marek Buszta, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 241 Minuto 30 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Villarcayo va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Alfred Jamroży, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 285 Minuto 33 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Villarcayo la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 221 Minuto 76 (Ocasión por el centro): En Alfred Jamroży va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Villarcayo se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 241 Minuto 84 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Villarcayo va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Marian Plopeanu, però el porter rival va fer una gran aturada.

Comepollilas FC

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 17 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Comepollilas va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Rubén Garzo va sortir per sobre el travesser.
  • 270 Minuto 29 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Ambrosi Schregg al minut 29 semblava entrar, però Przemysław Wójciak va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 242 Minuto 77 (Ocasión de contra por la izquierda): El Comepollilas va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 77, però en Gian Paolo Torluccio va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 263 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): En Jaroslav Kubáň va encarar al porter al 83, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.