Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

_Asturcones_ (1456739) - granada femenino AACC (308589) » 515905374: T46/J6/VI

Liga 515905374 Información oficial sobre el partido 515905374 en Hattrick

25.04.2015 14:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 6 / VI.232 (14550)

Kamelot FC Alineación oficial del equipo 'Kamelot FC' en el partido 1 - 2 Los Satanases del Infierno Alineación oficial del equipo 'Los Satanases del Infierno' en el partido
0 - 1 Diego Bossone (34')
Adi Zaltzman (38') 1 - 1
1 - 2 Joram van der Meij (88')
Kamelot FC Alineación oficial del equipo 'Kamelot FC' en el partido 1 - 2 Los Satanases del Infierno Alineación oficial del equipo 'Los Satanases del Infierno' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Kamelot FC Alineación oficial del equipo 'Kamelot FC' en el partido 1 - 4 Los Satanases del Infierno Alineación oficial del equipo 'Los Satanases del Infierno' en el partido
Tiene un resultado normal 1.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,8 % 0,9 % 87,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kamelot FC

Goles Goles

  • 112 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Al minut 38, Adi Zaltzman va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Kamelot va estar a punt de posar-se per davant al minut 9 però Adi Zaltzman va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 24 (Tarjeta roja directa): Al minut 24 en Arash Abbasi va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 13 (Lesión leve): Després de 13 minuts jugats, Bruce Wallace es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Paolo Lupro.
  • 092 Minuto 40 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 40 va fer que Luis Poves de Kamelot hagués d'abandonar el terreny de joc. Jean-Paul Kampherbeek va entrar al terreny de joc per suplir-lo.
  • 090 Minuto 84 (Tirita): Al minut 84, Berry Frissen de Kamelot es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 095 Minuto 89 (Lesión): Kamelot es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Adi Zaltzman no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Rafał Błasiński al camp.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 88 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Paolo Lupro, en lloc de córrer, relliscava.

Los Satanases del Infierno

Goles Goles

  • 173 Minuto 34 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Diego Bossone va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 173 Minuto 88 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Joram van der Meij va poder marcar tot sol el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Vesteri Rask va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Berry Frissen, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Diego Bossone va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 86, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Berry Frissen va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Joram van der Meij després de 89 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Berry Frissen va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Tanel Narusk.
  • 512 Minuto 83 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Tanel Narusk de Satanases per doble groga al minut 83.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Patricio Aparicio de Satanases amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 22 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Patricio Aparicio no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.