Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

granada femenino AACC (308589) - D.C Tiburons (1434469) » 515905371: T46/J5/VI

Liga 515905371 Información oficial sobre el partido 515905371 en Hattrick

18.04.2015 14:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 5 / VI.232 (14550)

Los Satanases del Infierno Alineación oficial del equipo 'Los Satanases del Infierno' en el partido 2 - 0 D.C Tiburons Alineación oficial del equipo 'D.C Tiburons' en el partido
Tanel Narusk (8') 1 - 0
Diego Bossone (11') 2 - 0
Los Satanases del Infierno Alineación oficial del equipo 'Los Satanases del Infierno' en el partido 2 - 0 D.C Tiburons Alineación oficial del equipo 'D.C Tiburons' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los Satanases del Infierno Alineación oficial del equipo 'Los Satanases del Infierno' en el partido 2 - 1 D.C Tiburons Alineación oficial del equipo 'D.C Tiburons' en el partido
Tiene un resultado normal 2.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,2 % 1,3 % 13,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Satanases del Infierno

Goles Goles

  • 121 Minuto 8 (Gol por el centro): Al minut 8 els aficionats van embogir quan en Tanel Narusk va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Satanases.
  • 132 Minuto 11 (Gol por la izquierda): En Diego Bossone de Satanases va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 84 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Satanases va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Joram van der Meij, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 10, Yiorgos Magkas de Satanases va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

D.C Tiburons

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 18 (Ocasión de contra por el centro): En Damián Balboa va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 78 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Tiburons, l'equip va recuperar la pilota al minut 78 i va contraatacar. En Aku Välilä va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 252 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Tiburons va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 82, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Mihai Magdău.
  • 253 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Tiburons van seguir progressant per la banda dreta. Aku Välilä va tenir la seva oportunitat al minut 83, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Andy Messenger de Tiburons la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 30 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 30 va fer que Rodney Mullan de Tiburons hagués d'abandonar el terreny de joc. Rodrigo Rubio Rueda va entrar al terreny de joc per suplir-lo.