Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Neuchâtel (991107) - THE OBSERVER (1459309) » 515894351: T46/J7/VI

Liga 515894351 Información oficial sobre el partido 515894351 en Hattrick

02.05.2015 14:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 7 / VI.141 (14459)

Neuchâtel Alineación oficial del equipo 'Neuchâtel' en el partido 4 - 0 Si a todo Alineación oficial del equipo 'Si a todo' en el partido
Yaqoub Al-Ashram (29') 1 - 0
Nestor Salva (33') 2 - 0
Timo Doverman (53') 3 - 0
Arnoldo Coliboro (68') 4 - 0
Neuchâtel Alineación oficial del equipo 'Neuchâtel' en el partido 4 - 0 Si a todo Alineación oficial del equipo 'Si a todo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Neuchâtel Alineación oficial del equipo 'Neuchâtel' en el partido 4 - 1 Si a todo Alineación oficial del equipo 'Si a todo' en el partido
Tiene un resultado normal 4.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,2 % 0,1 % 1,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Neuchâtel

Goles Goles

  • 123 Minuto 29 (Gol por la derecha): El jugador Yaqoub Al-Ashram de Neuchâtel, després de 29 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 133 Minuto 33 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Neuchâtel va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Nestor Salva des de dins de l'àrea.
  • 185 Minuto 53 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Timo Doverman, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 116 Minuto 68 (Gol evento especial rápido + pase): Ernst Bremmer va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Arnoldo Coliboro, que no va fallar i va marcar el 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 10 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Neuchâtel la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): En Yaqoub Al-Ashram va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Neuchâtel se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 285 Minuto 84 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Neuchâtel a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Wille Fjällblad va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ernst Bremmer de Neuchâtel va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Si a todo

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): todo va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 86 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Enrique Manzano López de todo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 28 (Tirita): Al minut 28 de partit, el jugador Pere Cugat de todo es va lesionar lleugerament però va poder continuar.
  • 090 Minuto 83 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 83 de partit, quan un jugador de todo, en Mirko Klaudies, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 094 Minuto 89 (Tirita (médico)): Sergio Mayordomo va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.