Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Blue Lock 2.0 (119578) - Pocoto F.C. (117880) » 515867488: T46/J5/V

Liga 515867488 Información oficial sobre el partido 515867488 en Hattrick

18.04.2015 14:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 5 / V.148 (5661)

Nazeiros Team II Alineación oficial del equipo 'Nazeiros Team II' en el partido 4 - 0 Sacramento C.F Alineación oficial del equipo 'Sacramento C.F' en el partido
Javier Gay (3') 1 - 0
Francesc Xavier Auladell (27') 2 - 0
Lluís Alemañ (37') 3 - 0
Manuel Maldonado (73') 4 - 0
Nazeiros Team II Alineación oficial del equipo 'Nazeiros Team II' en el partido 4 - 0 Sacramento C.F Alineación oficial del equipo 'Sacramento C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Nazeiros Team II Alineación oficial del equipo 'Nazeiros Team II' en el partido 2 - 0 Sacramento C.F Alineación oficial del equipo 'Sacramento C.F' en el partido
Tiene suerte 1.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nazeiros Team II

Goles Goles

  • 185 Minuto 3 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Sacramento. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Javier Gay la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Nazeiros es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 3.
  • 136 Minuto 27 (Gol evento especial inexperiencia rival): A Federico Lilliu encara li queda molt per aprendre, com per exemple no fer passades arriscades a les zones compromeses, com la que va permetre a Francesc Xavier Auladell anotar per a Nazeiros el 2 - 0. Millor no veure'n la repetició.
  • 185 Minuto 37 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Lluís Alemañ, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 185 Minuto 73 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 73 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Nazeiros. A fi d'aconseguir el 4 - 0, van tocar-la en curt per tal que Manuel Maldonado xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 51 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Nazeiros va ser a punt de marcar al minut 51, quan el seu jugador Pablo Andrés Ruiz va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 285 Minuto 67 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Nazeiros van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Miguel Martínez Blanco, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Martí Tatay de Nazeiros la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 75 (Lesión leve): En Manuel Sanz de Nazeiros va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Torcuato Falas va prendre el seu rol al minut 75.

Sacramento C.F

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 49 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Sacramento va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a András Kocsis, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 240 Minuto 52 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Sacramento sortien al contraatac. La falta llançada per Magec Mauri va sortir força alta sense massa perill.