Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Wildlife (1583375) - Golden Kikos (438802) » 515861978: T46/J3/V

Liga 515861978 Información oficial sobre el partido 515861978 en Hattrick

04.04.2015 14:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 3 / V.103 (5616)

Los Wildlife Alineación oficial del equipo 'Los Wildlife' en el partido 0 - 4 Golden Kikos Alineación oficial del equipo 'Golden Kikos' en el partido
0 - 1 Francisco José Narváez (17')
0 - 2 Francisco José Narváez (25')
0 - 3 Adrián Bethencourt (34')
0 - 4 Adrián Bethencourt (62')
Los Wildlife Alineación oficial del equipo 'Los Wildlife' en el partido 0 - 4 Golden Kikos Alineación oficial del equipo 'Golden Kikos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los Wildlife Alineación oficial del equipo 'Los Wildlife' en el partido 2 - 1 Golden Kikos Alineación oficial del equipo 'Golden Kikos' en el partido
Tiene mala suerte 1.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
47,8 % 25,4 % 26,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Wildlife

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 36 (Ocasión de contra por la derecha): Vittorio Belli va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Wildlife que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 201 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Al minut 87 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Ludovic Launay no s'ho podia creure.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 26 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Emeterio Uceda, jugador de Wildlife, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 26. Justo Cotarelo, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

Golden Kikos

Goles Goles

  • 172 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Golden va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 17. Francisco José Narváez va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 181 Minuto 25 (Gol por el centro): Al minut 25, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Francisco José Narváez va augmentar l'avantatge de Golden a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 34 (Gol por el centro): Adrián Bethencourt va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 34, i va fer pujar el 0 - 3 per a Golden.
  • 116 Minuto 62 (Gol evento especial rápido + pase): Melquíades Meijueiro va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Adrián Bethencourt, que no va fallar i va marcar el 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Francisco José Narváez de Golden va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 24 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 285 Minuto 84 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Golden van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Adrián Bethencourt, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 236 Minuto 86 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Justo Cotarelo no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Jaime Ramos Brugarolas estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.