Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

TENERIFE B ASCENSO femenino (121221) - TOHU TEAM (1416913) » 515850237: T46/J4/IV

Liga 515850237 Información oficial sobre el partido 515850237 en Hattrick

11.04.2015 14:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 4 / IV.63 (3486)

U.E.A. Gramenet Alineación oficial del equipo 'U.E.A. Gramenet' en el partido 0 - 4 O JOGO BONITO F.C. Alineación oficial del equipo 'O JOGO BONITO F.C.' en el partido
0 - 1 Tijs van Strijen (5')
0 - 2 Hernesto Vilarés (19')
0 - 3 Hernesto Vilarés (53')
0 - 4 Álvaro Almeida (71')
U.E.A. Gramenet Alineación oficial del equipo 'U.E.A. Gramenet' en el partido 0 - 4 O JOGO BONITO F.C. Alineación oficial del equipo 'O JOGO BONITO F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
U.E.A. Gramenet Alineación oficial del equipo 'U.E.A. Gramenet' en el partido 0 - 2 O JOGO BONITO F.C. Alineación oficial del equipo 'O JOGO BONITO F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.E.A. Gramenet

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 38 (Ocasión de contra por la izquierda): Grama van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 38, però el xut de Yiannis Tsigkounakis des de l'esquerra va sortir desviat.

Lesiones Lesiones

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 3 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Yiannis Tsigkounakis, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.
  • 302 Minuto 35 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Bachar Brnoussi probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.

O JOGO BONITO F.C.

Goles Goles

  • 172 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Al minut 5 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a BONITO prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Tijs van Strijen.
  • 181 Minuto 19 (Gol por el centro): Al minut 19, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Hernesto Vilarés va augmentar l'avantatge de BONITO a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 119 Minuto 53 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Ernesto Gonçalves va treure un córner llarg cap al segon pal que en Hernesto Vilarés, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 0 - 3.
  • 182 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Álvaro Almeida, que va ser qui va marcar 0 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Ernesto Gonçalves quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Luis Jiménez Lacima, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 37 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Ricardo Gudiel. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Cyprian Taterka de BONITO la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 23 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Cyprian Taterka va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.