Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Vilaselán (1370090) - Kalzinaus (798721) » 515848300: T46/J9/IV

Liga 515848300 Información oficial sobre el partido 515848300 en Hattrick

16.05.2015 14:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 9 / IV.46 (3469)

Vilaselán Alineación oficial del equipo 'Vilaselán' en el partido 2 - 0 Kalzinaus Alineación oficial del equipo 'Kalzinaus' en el partido
Raúl Comunero (8') 1 - 0
Renato Alfoz (65') 2 - 0
Vilaselán Alineación oficial del equipo 'Vilaselán' en el partido 2 - 0 Kalzinaus Alineación oficial del equipo 'Kalzinaus' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Vilaselán Alineación oficial del equipo 'Vilaselán' en el partido 2 - 0 Kalzinaus Alineación oficial del equipo 'Kalzinaus' en el partido
Tiene un resultado normal 1.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vilaselán

Goles Goles

  • 121 Minuto 8 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Raúl Comunero, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Vilaselán se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 8.
  • 138 Minuto 65 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Pepe Inoso va anar directament als peus de Renato Alfoz que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 2 (Ocasión de penalti): Vilaselán es va veure beneficiat per la polèmica al minut 2, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Pepe Inoso va relliscar al moment de fer el xut i el porter Antoni Llambies no va tenir cap problema per atrapar la pilota.
  • 232 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Antoni Llambies al minut 10 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Youssouf Bassiri va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Xoaquín Coba va estar a punt de sentenciar el partit al minut 54, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 215 Minuto 74 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Pepe Inoso que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 232 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): En Carles Llordella, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 6 (Tirita): Al minut 6 de partit, el jugador Marcos Romero Florindo de Vilaselán es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 85 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Pepe Inoso, que no va rendir al seu nivell habitual.

Kalzinaus

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 3 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Kalzinaus sortien al contraatac. La falta llançada per Enrique Calvache va sortir força alta sense massa perill.
  • 242 Minuto 24 (Ocasión de contra por la izquierda): Kalzinaus van sortir al contraatac al minut 24, però Juan Pedro Gelabert va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Nicolás Salgado de Kalzinaus la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.