Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PACKARD (990843) - Palleirans (988959) » 515846080: T46/J12/IV

Liga 515846080 Información oficial sobre el partido 515846080 en Hattrick

06.06.2015 14:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 12 / IV.24 (3447)

PACKARD Alineación oficial del equipo 'PACKARD' en el partido 4 - 2 Racing León Alineación oficial del equipo 'Racing León' en el partido
Pablo Martínez Díaz (18') 1 - 0
Imeldo Jubitero (28') 2 - 0
2 - 1 Camillo Cazzaro (29')
Francés Frago (34') 3 - 1
3 - 2 Cosme Cocón (74')
Imeldo Jubitero (78') 4 - 2
PACKARD Alineación oficial del equipo 'PACKARD' en el partido 4 - 2 Racing León Alineación oficial del equipo 'Racing León' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
PACKARD Alineación oficial del equipo 'PACKARD' en el partido 2 - 0 Racing León Alineación oficial del equipo 'Racing León' en el partido
Tiene suerte 2.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PACKARD

Goles Goles

  • 119 Minuto 18 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip PACKARD va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Pablo Martínez Díaz va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 0.
  • 132 Minuto 28 (Gol por la izquierda): En Imeldo Jubitero de PACKARD va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 131 Minuto 34 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Francés Frago va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.
  • 133 Minuto 78 (Gol por la derecha): Amb 78 minuts jugats, en Imeldo Jubitero va augmentar l'avantatge de PACKARD a 4 - 2 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Joan Vicenç Andreu al minut 19 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Miguel Cana Galindo va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 236 Minuto 32 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Ramón Cuadrillero haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a PACKARD al minut 32.
  • 233 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): El jugador local Imeldo Jubitero per poc que no incrementa el marcador al minut 85. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Joan Vicenç Andreu va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): El PACKARD ho intentava per la dreta per mitjà de Mauro Maeso Sánchez, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 36 (Tirita): Passats 36 minuts de joc, en Pablo Martínez Díaz de PACKARD va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.
  • 095 Minuto 89 (Lesión): El jugador de PACKARD Miguel Cana Galindo va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Müşfik Yumlu va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 59 (Evento clima: sol, K.O. potente): Einar Urruchua estava visiblement esgotat per la calor. Segurament hauria preferit jugar en un altre clima.

Racing León

Goles Goles

  • 116 Minuto 29 (Gol evento especial rápido + pase): Paolo Stasi va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Camillo Cazzaro, que no va fallar i va marcar el 2 - 1.
  • 143 Minuto 74 (Gol de contra por la derecha): Cosme Cocón va marcar al minut 74 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 20 (Ocasión de contra por la izquierda): El Racing va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 20, però en Paolo Stasi va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 243 Minuto 26 (Ocasión de contra por la derecha): Arnau Garés va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Racing que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Roberto Francés de Racing la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Sígfrid Vendrell de Racing amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Sígfrid Vendrell va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 86 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 86 de partit, quan un jugador de Racing, en Camillo Cazzaro, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 89 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Camillo Cazzaro, que no va rendir al seu nivell habitual.