Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pachangas FC (314827) - La Plaza c (993373) » 511474372: T45/R4

Copa 511474372 Información oficial sobre el partido 511474372 en Hattrick

17.12.2014 12:00:00
Copa: Temporada 45 / Ronda 4

C.D. CARABANTES Alineación oficial del equipo 'C.D. CARABANTES' en el partido 1 - 2 La Plaza c Alineación oficial del equipo 'La Plaza c' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
C.D. CARABANTES Alineación oficial del equipo 'C.D. CARABANTES' en el partido 0 - 4 La Plaza c Alineación oficial del equipo 'La Plaza c' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,7 % 0,1 % 99,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D. CARABANTES

Goles Goles

  • 122 Minuto 44 (Gol por la izquierda): CARABANTES, atacant per l'esquerra al minut 44, va aprofitar el magnífic llançament de Cătălin Săndulescu per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Fiorindo Fainelli es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Huugo Roolaid.
  • 510 Minuto 99 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Sylwester Dzierzbicki de CARABANTES amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 15 (Tirita): Era el minut 15 quan després d'una dura entrada, el jugador Cosmin Mărculescu de CARABANTES s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.
  • 091 Minuto 43 (Lesión leve): Després de 43 minuts jugats, Liviu Chelea es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Sebastian Wieczorkowski.

La Plaza c

Goles Goles

  • 119 Minuto 56 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Plaza va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Juan Manuel Estúñiga Diez va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 1.
  • 173 Minuto 97 (Gol por la derecha): Al minut 97 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Juan Manuel Estúñiga Diez que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Al minut 40 de partit, Pau Ximenis quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 262 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Kenneth Vestergaard per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 49, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 272 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Plaza que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Juan Manuel Estúñiga Diez, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Al minut 76, un refús desafortunat de David Gelis, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Juan Manuel Estúñiga Diez no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 274 Minuto 87 (Ocasión de penalti): Al minut 87, Elmar Konigsecker de Plaza va desaprofitar un penal per posar el seu equip per davant al marcador.
  • 207 Minuto 104 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Plaza va ser a punt de marcar al minut 104, quan el seu jugador Pau Ximenis va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 283 Minuto 109 (Ocasión por la derecha): Plaza quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Kenneth Vestergaard va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Juan Manuel Estúñiga Diez de Plaza va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 100 (Tirita (médico)): Henke Robertsson va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Plaza es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 39 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Francisco Garategui no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.
  • 305 Minuto 107 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Roberto Ereño va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.