Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Eskobeixon f.c (30852) - Señaleros FC (439434) » 50695756: T15/J14/VII

Liga 50695756 Información oficial sobre el partido 50695756 en Hattrick

17.12.2005 15:00:00
Liga: Temporada 15 / Jornada 14 / VII.93 (38129)

Berenguerenc FC. Alineación oficial del equipo 'Berenguerenc FC.' en el partido 2 - 2 Señaleros FC Alineación oficial del equipo 'Señaleros FC' en el partido
Felipe Bohórquez (2') 1 - 0
1 - 1 Ulf Niklasson (29')
Felipe Bohórquez (33') 2 - 1
2 - 2 Ulf Niklasson (53')
Berenguerenc FC. Alineación oficial del equipo 'Berenguerenc FC.' en el partido 2 - 2 Señaleros FC Alineación oficial del equipo 'Señaleros FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Berenguerenc FC. Alineación oficial del equipo 'Berenguerenc FC.' en el partido 1 - 1 Señaleros FC Alineación oficial del equipo 'Señaleros FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
38,7 % 33,2 % 28,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Berenguerenc FC.

Goles Goles

  • 119 Minuto 2 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Berenguer va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Felipe Bohórquez va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 0.
  • 121 Minuto 33 (Gol por el centro): Felipe Bohórquez va donar a Berenguer un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Berenguer va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 68 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Adrian Barr ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Vicenç de la Rosa de Berenguer es va emportar una amonestació al minut 28 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 23 (Tirita): Al minut 23 de partit, el jugador Adrian Barr de Berenguer es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Señaleros FC

Goles Goles

  • 161 Minuto 29 (Gol por el centro): Señaleros van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 29, quan Ulf Niklasson va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 162 Minuto 53 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 53, quan Ulf Niklasson va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Federico Calvi quasi aconsegueix empatar per Señaleros al minut 5, però Ernest Barbero va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 273 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Kamil Kaluza de Señaleros, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 55, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 218 Minuto 64 (Ocasión evento especial córner peinado): Filomeno Vergara hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Kamil Kaluza havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 60, Kamil Kaluza de Señaleros va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 10 (Tirita): Era el minut 10 quan després d'una dura entrada, el jugador Erling kvistgaard de Señaleros s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.