Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pa Colloto en moto (122226) - F.C . Barrigona (48568) » 50588024: T15/J1/IV

Liga 50588024 Información oficial sobre el partido 50588024 en Hattrick

17.09.2005 14:00:00
Liga: Temporada 15 / Jornada 1 / IV.54 (3477)

purganduspopulus Alineación oficial del equipo 'purganduspopulus' en el partido 2 - 1 Los borrachuzos de la calle Parras Alineación oficial del equipo 'Los borrachuzos de la calle Parras' en el partido
Miguel Otago (42') 1 - 0
1 - 1 Robert Smith (45')
Alejandro Cebrián (72') 2 - 1
purganduspopulus Alineación oficial del equipo 'purganduspopulus' en el partido 2 - 1 Los borrachuzos de la calle Parras Alineación oficial del equipo 'Los borrachuzos de la calle Parras' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
purganduspopulus Alineación oficial del equipo 'purganduspopulus' en el partido 0 - 2 Los borrachuzos de la calle Parras Alineación oficial del equipo 'Los borrachuzos de la calle Parras' en el partido
Tiene suerte 0.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,2 % 0,1 % 97,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

purganduspopulus

Goles Goles

  • 122 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Miguel Otago de purganduspopulus aconseguir un gol al minut 42 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 115 Minuto 72 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 72 minuts, Alejandro Cebrián va superar per velocitat Nae Nicola per posar el 2 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 30 (Ocasión de contra por la derecha): purganduspopulus van sortir al contraatac amb encert al minut 30, però Alejandro Blanco no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 241 Minuto 71 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de purganduspopulus va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Miguel Otago, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Rasmus Ottesen de purganduspopulus es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 81 (Tirita): Al minut 81, Bruno Sandro Correia Delgado de purganduspopulus es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Los borrachuzos de la calle Parras

Goles Goles

  • 163 Minuto 45 (Gol por la derecha): Al minut 45 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Robert Smith que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Tadeusz Miłkowski de Diablillos, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 22, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Robert Smith va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 40, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Cezar Vãduva va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 262 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Diablillos va estar a punt d'empatar al 44 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Robert Smith que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 273 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Nae Nicola de Diablillos, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 68, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 262 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 75, en un 1 contra 1 amb el porter, però Cezar Vãduva va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Eef Kemper des de l'esquerra.