Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Leipzig Red Bull (121181) - bourton rovers fc (30736) » 50587343: T15/J12/IV

Liga 50587343 Información oficial sobre el partido 50587343 en Hattrick

03.12.2005 14:00:00
Liga: Temporada 15 / Jornada 12 / IV.41 (3464)

Sociedad Deportiva Don Severo Alineación oficial del equipo 'Sociedad Deportiva Don Severo' en el partido 1 - 3 gogogo Alineación oficial del equipo 'gogogo' en el partido
Lars Lønstrup (12') 1 - 0
1 - 1 Meir Haviv (40')
1 - 2 Peter de Grip (47')
1 - 3 Meir Haviv (81')
Sociedad Deportiva Don Severo Alineación oficial del equipo 'Sociedad Deportiva Don Severo' en el partido 1 - 3 gogogo Alineación oficial del equipo 'gogogo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sociedad Deportiva Don Severo Alineación oficial del equipo 'Sociedad Deportiva Don Severo' en el partido 3 - 1 gogogo Alineación oficial del equipo 'gogogo' en el partido
Tiene mala suerte 2.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,3 % 0,3 % 7,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sociedad Deportiva Don Severo

Goles Goles

  • 121 Minuto 12 (Gol por el centro): Deportiva va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 12 Lars Lønstrup va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): En Víctor Martín es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Al minut 34 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Víctor Martín de Deportiva va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 219 Minuto 41 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Deportiva va estar a punt d'arribar en un córner. En Aaron Bateman va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Víctor Martín de Deportiva la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

gogogo

Goles Goles

  • 162 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Meir Haviv va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 40.
  • 173 Minuto 47 (Gol por la derecha): Al minut 47 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Peter de Grip que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 182 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 81 de partit va donar a gogogo l'avantatge per 1 - 3. Meir Haviv en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Meir Haviv es va quedar sol davant del porter, al minut 60. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 281 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Meir Haviv quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Terje Rønne, però la pilota va topar amb el travesser.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 78 (Lesión): gogogo es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que David Rossinyol no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Juan Manuel Santa Cruz al camp.