Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

geozaires del cielo (48031) - TONI D CF (49381) » 50586233: T15/J1/IV

Liga 50586233 Información oficial sobre el partido 50586233 en Hattrick

17.09.2005 14:00:00
Liga: Temporada 15 / Jornada 1 / IV.22 (3445)

Zanaton C. F. Alineación oficial del equipo 'Zanaton C. F.' en el partido 2 - 1 Steaua de Lanjarón Alineación oficial del equipo 'Steaua de Lanjarón' en el partido
0 - 1 Michael Leslie (11')
Malte Prehofer (32') 1 - 1
Antonio Dach (40') 2 - 1
Zanaton C. F. Alineación oficial del equipo 'Zanaton C. F.' en el partido 2 - 1 Steaua de Lanjarón Alineación oficial del equipo 'Steaua de Lanjarón' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Zanaton C. F. Alineación oficial del equipo 'Zanaton C. F.' en el partido 3 - 0 Steaua de Lanjarón Alineación oficial del equipo 'Steaua de Lanjarón' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zanaton C. F.

Goles Goles

  • 113 Minuto 32 (Gol por la derecha): Al minut 32, Zanaton aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Malte Prehofer va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 122 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Antonio Dach de Zanaton aconseguir un gol al minut 40 que posava per davant els locals: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Antonio Dach de Zanaton va intentar batre la porteria rival al minut 16 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 219 Minuto 30 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Petter Fridstedt va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Fernando Viñas, però l'estirada del porter va evitar el gol.
  • 231 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Bart Runsink va estar a punt de sentenciar el partit al minut 54, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Al minut 67 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Petter Fridstedt de Zanaton va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Luciano Calabrese de Zanaton es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Petter Fridstedt de Zanaton va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Steaua de Lanjarón

Goles Goles

  • 106 Minuto 11 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 11 minuts, Michael Leslie va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Lanjarón va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Fernando Viñas va desviar el xut final de Michael Leslie després d'una sèrie de rebots i molta confusió.