Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

brunete (48655) - los crackisimos (30913) » 50586192: T15/J5/IV

Liga 50586192 Información oficial sobre el partido 50586192 en Hattrick

15.10.2005 14:00:00
Liga: Temporada 15 / Jornada 5 / IV.21 (3444)

Cuñaaaaaaaaaaaaaao Alineación oficial del equipo 'Cuñaaaaaaaaaaaaaao' en el partido 2 - 2 apocaliptika Alineación oficial del equipo 'apocaliptika' en el partido
0 - 1 Serban Barbu (29')
0 - 2 Juan Carlos Barandiarán (37')
Juan Antonio Ubach (42') 1 - 2
Jan Borgflod (60') 2 - 2
Cuñaaaaaaaaaaaaaao Alineación oficial del equipo 'Cuñaaaaaaaaaaaaaao' en el partido 2 - 2 apocaliptika Alineación oficial del equipo 'apocaliptika' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Cuñaaaaaaaaaaaaaao Alineación oficial del equipo 'Cuñaaaaaaaaaaaaaao' en el partido 3 - 2 apocaliptika Alineación oficial del equipo 'apocaliptika' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
40,2 % 32,0 % 27,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cuñaaaaaaaaaaaaaao

Goles Goles

  • 102 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Letissios va reduir el marcador al minut 42 a 1 - 2 quan Juan Antonio Ubach va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.
  • 111 Minuto 60 (Gol por el centro): Al minut 60, Jan Borgflod va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 25 (Ocasión de penalti): Letissios es va veure beneficiat per la polèmica al minut 25, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Amiya Upadhayaya va relliscar al moment de fer el xut i el porter Luis Blázquez no va tenir cap problema per atrapar la pilota.
  • 221 Minuto 64 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Tonino Belsky Crespo va estar a punt d'avançar els locals al minut 64 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Raúl Verona de Letissios es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Salvatore Dessi' de Letissios la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 62 (Tirita): Era el minut 62 quan després d'una dura entrada, el jugador Anders Adelborg de Letissios s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

apocaliptika

Goles Goles

  • 119 Minuto 29 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip apocaliptika va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Serban Barbu va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 1.
  • 181 Minuto 37 (Gol por el centro): Juan Carlos Barandiarán va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 37, i va fer pujar el 0 - 2 per a apocaliptika.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 66 (Ocasión por el centro): apocaliptika va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 66, quan Krister Leijondahl va quedar-se sol davant el porter Amiya Upadhayaya, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 69 (Ocasión por el centro): apocaliptika va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 69, quan Magnus Gripenblad va quedar-se sol davant el porter Amiya Upadhayaya, però aquest va poder aturar el xut.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 32 (Evento clima: sol, OK técnico): Stig Jörgensson semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.