Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

f.c.steagua (48153) - Celtic 1983 (122065) » 50586143: T15/J6/IV

Liga 50586143 Información oficial sobre el partido 50586143 en Hattrick

22.10.2005 14:00:00
Liga: Temporada 15 / Jornada 6 / IV.20 (3443)

Los Intratables Alineación oficial del equipo 'Los Intratables' en el partido 1 - 0 SEVILLA_FC Alineación oficial del equipo 'SEVILLA_FC' en el partido
Per Eriksson (84') 1 - 0
Los Intratables Alineación oficial del equipo 'Los Intratables' en el partido 1 - 0 SEVILLA_FC Alineación oficial del equipo 'SEVILLA_FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los Intratables Alineación oficial del equipo 'Los Intratables' en el partido 2 - 0 SEVILLA_FC Alineación oficial del equipo 'SEVILLA_FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,3 % 0,1 % 2,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Intratables

Goles Goles

  • 122 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Intratables, atacant per l'esquerra al minut 84, va aprofitar el magnífic llançament de Per Eriksson per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 3 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Viktor Meili es va comportar com un juvenil al minut 3 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): En Olari Kaldalu del Intratables ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Antonio Ruiz va estar a punt d'avançar els locals al minut 35 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Intratables va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Peter Osakwe en un 1 contra 1 amb el porter Gunārs Alksnītis, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Intratables va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 74 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Olari Kaldalu ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 82 (Ocasión por el centro): En Heino Smets del Intratables ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Per Eriksson de Intratables va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Wim van Abeelen de Intratables es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 40 (Tirita (médico)): Matthias Lustig va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

SEVILLA_FC

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Viktor Meili de SEVILLA_FC la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 85 (Lesión grave): Gatis Židovs, de SEVILLA_FC, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Stigbjörn Everling el va substituir.