Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Plantando Ceboliños (120833) - Perchon F.C (30626) » 50585912: T15/J5/IV

Liga 50585912 Información oficial sobre el partido 50585912 en Hattrick

15.10.2005 14:00:00
Liga: Temporada 15 / Jornada 5 / IV.16 (3439)

Real Atletico Eleuterio Alineación oficial del equipo 'Real Atletico Eleuterio' en el partido 1 - 2 kogorzaleku Alineación oficial del equipo 'kogorzaleku' en el partido
Hermann Buser (36') 1 - 0
1 - 1 Angelo Forciniti (53')
1 - 2 Belmiro Berrendero Díaz (81')
Real Atletico Eleuterio Alineación oficial del equipo 'Real Atletico Eleuterio' en el partido 1 - 2 kogorzaleku Alineación oficial del equipo 'kogorzaleku' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Atletico Eleuterio Alineación oficial del equipo 'Real Atletico Eleuterio' en el partido 1 - 1 kogorzaleku Alineación oficial del equipo 'kogorzaleku' en el partido
Tiene un resultado normal 0.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,1 % 9,9 % 67,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Atletico Eleuterio

Goles Goles

  • 121 Minuto 36 (Gol por el centro): Hermann Buser va donar a Eleuterio un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 28 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Eleuterio va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Erwin Mölk, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 222 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Eleuterio va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Tommy Säffeldt va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Anastas Stoimenov.
  • 230 Minuto 45 (Ocasión de falta): Razvan Gvozdenovic va sorprendre Anastas Stoimenov amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 212 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Al minut 86, Razvan Gvozdenovic va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 43 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Tor Gudvangen després que el jugador de Eleuterio li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Tommy Säffeldt de Eleuterio la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

kogorzaleku

Goles Goles

  • 161 Minuto 53 (Gol por el centro): kogorzaleku van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 53, quan Angelo Forciniti va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 171 Minuto 81 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Belmiro Berrendero Díaz que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a kogorzaleku.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 26 (Ocasión por el centro): kogorzaleku va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 26, quan Toni Tella va quedar-se sol davant el porter Philip Seeley, però aquest va poder aturar el xut.
  • 263 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): En Belmiro Berrendero Díaz va encarar al porter al 44, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 236 Minuto 85 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Hermann Buser va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Lesiones Lesiones