Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.F.Barceloneta (30730) - Las Brujas F.C (30658) » 50584933: T15/J12/III

Liga 50584933 Información oficial sobre el partido 50584933 en Hattrick

03.12.2005 14:00:00
Liga: Temporada 15 / Jornada 12 / III.14 (3421)

C.F.Barceloneta Alineación oficial del equipo 'C.F.Barceloneta' en el partido 2 - 1 FORZA DIAZNACHO Alineación oficial del equipo 'FORZA DIAZNACHO' en el partido
Kurt Bujalska (18') 1 - 0
1 - 1 Pulpeiro Catalano (66')
Henrik Utterlund (85') 2 - 1
C.F.Barceloneta Alineación oficial del equipo 'C.F.Barceloneta' en el partido 2 - 1 FORZA DIAZNACHO Alineación oficial del equipo 'FORZA DIAZNACHO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
C.F.Barceloneta Alineación oficial del equipo 'C.F.Barceloneta' en el partido 3 - 1 FORZA DIAZNACHO Alineación oficial del equipo 'FORZA DIAZNACHO' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,4 % 0,3 % 6,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.F.Barceloneta

Goles Goles

  • 121 Minuto 18 (Gol por el centro): Kurt Bujalska va donar a Marineros un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 121 Minuto 85 (Gol por el centro): Henrik Utterlund va donar a Marineros un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Marineros va estar a punt de posar-se per davant al minut 6 però Ceferino Iñigo va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 205 Minuto 13 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Marineros va estar a punt de marcar quan Óscar Trincado va fer una passada impressionant a Toms Bokmelderis, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 233 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): El jugador local Daniel Wästerland per poc que no incrementa el marcador al minut 49. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Anders Davidsson va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 222 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Marineros va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Henrik Utterlund va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Anders Davidsson.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Kurt Bujalska de Marineros va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

FORZA DIAZNACHO

Goles Goles

  • 164 Minuto 66 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Pulpeiro Catalano va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 76 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Miquel del Mar Robisco va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Pulpeiro Catalano, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 8 (Lesión): DIAZNACHO es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Chuck Cox no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Martin Tjäderborg al camp.