Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

alvaro2499 team (30739) - The Bop Pills (121798) » 50584845: T15/J4/III

Liga 50584845 Información oficial sobre el partido 50584845 en Hattrick

08.10.2005 14:00:00
Liga: Temporada 15 / Jornada 4 / III.13 (3420)

Educar Concar Alineación oficial del equipo 'Educar Concar' en el partido 0 - 4 The Bop Pills Alineación oficial del equipo 'The Bop Pills' en el partido
0 - 1 Miguel Mesa (37')
0 - 2 Magnus Swärdtorp (43')
0 - 3 Miguel Mesa (45')
0 - 4 Alfred Czerny (86')
Educar Concar Alineación oficial del equipo 'Educar Concar' en el partido 0 - 4 The Bop Pills Alineación oficial del equipo 'The Bop Pills' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Educar Concar Alineación oficial del equipo 'Educar Concar' en el partido 2 - 3 The Bop Pills Alineación oficial del equipo 'The Bop Pills' en el partido
Tiene mala suerte 2.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,6 % 30,8 % 41,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Educar Concar

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Educar va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Jendrik Besserer va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Ismael Fergó.
  • 203 Minuto 45 (Ocasión por la derecha): Educar va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Jendrik Besserer va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Ismael Fergó va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Oscar Menéndez de Educar es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 512 Minuto 36 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 36 de partit, Oscar Menéndez de Educar va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.
  • 511 Minuto 45 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Paco González de Educar es va emportar una amonestació al minut 45 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

The Bop Pills

Goles Goles

  • 172 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Passats 37 minuts de partit, Pills es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Miguel Mesa es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 119 Minuto 43 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Pills va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Magnus Swärdtorp va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 2.
  • 135 Minuto 45 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Demostrant la seva experiència, Miguel Mesa va marcar el 0 - 3 interceptant una passada rival i superant el porter amb molta sang freda.
  • 181 Minuto 86 (Gol por el centro): Alfred Czerny va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 86, i va fer pujar el 0 - 4 per a Pills.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Es duien 28 minuts de partit jugats quan Lars-Åke Börjesson va estar a punt de posar per davant a Pills amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Leeroy Schäffle va impedir un gol cantat.
  • 282 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Magnus Swärdtorp es va quedar sol davant del porter, al minut 68. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 281 Minuto 71 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Alfred Czerny després de 71 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Leeroy Schäffle va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 80, Bert Jörnlind de Pills va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.