Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los de Romo (48748) - Castelldefels (47586) » 50584745: T15/J7/III

Liga 50584745 Información oficial sobre el partido 50584745 en Hattrick

29.10.2005 14:00:00
Liga: Temporada 15 / Jornada 7 / III.11 (3418)

Kyuss F.C. Alineación oficial del equipo 'Kyuss F.C.' en el partido 1 - 1 Castelldefels Alineación oficial del equipo 'Castelldefels' en el partido
Manuel Fox Machado (47') 1 - 0
1 - 1 Torcuato Seivane (85')
Kyuss F.C. Alineación oficial del equipo 'Kyuss F.C.' en el partido 1 - 1 Castelldefels Alineación oficial del equipo 'Castelldefels' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Kyuss F.C. Alineación oficial del equipo 'Kyuss F.C.' en el partido 1 - 2 Castelldefels Alineación oficial del equipo 'Castelldefels' en el partido
Tiene un resultado normal 0.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,6 % 7,1 % 71,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kyuss F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 47 (Gol por el centro): Kyuss va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 47 Manuel Fox Machado va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Manuel Fox Machado va estar a punt d'acabar en gol al minut 3, però el porter visitant Jorge Moya va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 220 Minuto 4 (Ocasión de falta): Al minut 4, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Al minut 10, Luis Rubio arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Kyuss va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Manuel Fox Machado en un 1 contra 1 amb el porter Jorge Moya, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 233 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): El jugador local Luis Rubio per poc que no incrementa el marcador al minut 60. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Jorge Moya va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alejandro Unamuno de Kyuss es va emportar una amonestació al minut 8 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jocke Aspenér de Kyuss va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 67 (Tirita): Al minut 67, Jocke Aspenér de Kyuss es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Castelldefels

Goles Goles

  • 162 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Torcuato Seivane va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 85.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 46 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Alejandro Unamuno va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 46 de joc.
  • 261 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Castelldefels va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Roberto Orbea es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.