Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

hasta que lo dijiste(si tal) (120781) - Real JoelChe (30898) » 50584521: T15/J7/III

Liga 50584521 Información oficial sobre el partido 50584521 en Hattrick

29.10.2005 14:00:00
Liga: Temporada 15 / Jornada 7 / III.7 (3414)

hasta que lo dijiste(si tal) Alineación oficial del equipo 'hasta que lo dijiste(si tal)' en el partido 2 - 4 Deportivo Élfico FC Alineación oficial del equipo 'Deportivo Élfico FC' en el partido
0 - 1 Carlos Manuel Aquino (6')
0 - 2 Herman ter Laak (23')
Darko Kovacevic (34') 1 - 2
Mattias Olofsson (36') 2 - 2
2 - 3 Herman ter Laak (80')
2 - 4 Ryan MacCasland (85')
hasta que lo dijiste(si tal) Alineación oficial del equipo 'hasta que lo dijiste(si tal)' en el partido 2 - 4 Deportivo Élfico FC Alineación oficial del equipo 'Deportivo Élfico FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
hasta que lo dijiste(si tal) Alineación oficial del equipo 'hasta que lo dijiste(si tal)' en el partido 7 - 1 Deportivo Élfico FC Alineación oficial del equipo 'Deportivo Élfico FC' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 7.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,4 % 0,1 % 3,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un hiper EJEA (8)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

hasta que lo dijiste(si tal)

Goles Goles

  • 103 Minuto 34 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de Darko per la dreta va donar com a resultat un gol de Darko Kovacevic al minut 34 que reduïa la distància a 1 - 2.
  • 111 Minuto 36 (Gol por el centro): Mattias Olofsson s'emportà una gran ovació del públic local al minut 36, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Darko Kovacevic va estar a punt d'avançar els locals al minut 41 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 72 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Mattias Olofsson va estar a punt d'avançar els locals al minut 72 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jerry Wagenaar de Darko la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 2 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Iván Sena.

Deportivo Élfico FC

Goles Goles

  • 174 Minuto 6 (Gol de penalti): Deportivo va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Carlos Manuel Aquino va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 181 Minuto 23 (Gol por el centro): Herman ter Laak de Deportivo va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 23. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 172 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Deportivo va aconseguir l'avantatge de 2 - 3 al minut 80. Herman ter Laak va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 181 Minuto 85 (Gol por el centro): Ryan MacCasland de Deportivo va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 2 - 4 al minut 85. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Deportivo quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan José María Herrero va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 239 Minuto 84 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Heiko Schneider va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Charlie Burns per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 35 (Lesión leve): Jared Brereton de Deportivo va abandonar el terreny de joc després de 35 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Rodrigo Marzal va entrar en el seu lloc.