Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C.Santa Marina (48570) - chucho warroso (47440) » 50584478: T15/J10/III

Liga 50584478 Información oficial sobre el partido 50584478 en Hattrick

19.11.2005 14:00:00
Liga: Temporada 15 / Jornada 10 / III.6 (3413)

F.C.Santa Marina Alineación oficial del equipo 'F.C.Santa Marina' en el partido 2 - 4 Ricardetes C.F. Alineación oficial del equipo 'Ricardetes C.F.' en el partido
Manuel Anduaga (5') 1 - 0
Manuel Anduaga (18') 2 - 0
2 - 1 Gonzalo Masso Garrote (85')
2 - 2 Juan Fernández (86')
2 - 3 Juan Fernández (87')
2 - 4 Manuel Goya (90')
F.C.Santa Marina Alineación oficial del equipo 'F.C.Santa Marina' en el partido 2 - 4 Ricardetes C.F. Alineación oficial del equipo 'Ricardetes C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C.Santa Marina Alineación oficial del equipo 'F.C.Santa Marina' en el partido 2 - 1 Ricardetes C.F. Alineación oficial del equipo 'Ricardetes C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
61,6 % 13,8 % 24,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.Santa Marina

Goles Goles

  • 121 Minuto 5 (Gol por el centro): F.C.Santa va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 5 Manuel Anduaga va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 132 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Al minut 18, F.C.Santa va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Manuel Anduaga, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 109 Minuto 86 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): La gentada va començar a esbroncar i a maleir el nom de Armide Delgado després que enviés una passada llarga entre la seva propia defensa al jugador de Ricardetes Juan Fernández, que va creuar la pilota al pal oposat del porter materialitzant el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Al minut 62, Adrián Esteve gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Enrique Ezquerra va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 80 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en José Javier Martínez s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 89 (Lesión): F.C.Santa es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que José Raul Moura no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Jaime Estornell al camp.

Ricardetes C.F.

Goles Goles

  • 141 Minuto 85 (Gol de contra por el centro): Ricardetes va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 85, quan Gonzalo Masso Garrote, sol dins l'àrea, va aconseguir el 2 - 1.
  • 173 Minuto 87 (Gol por la derecha): Al minut 87 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 2 - 3, gràcies a una bona internada de Juan Fernández que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 181 Minuto 90 (Gol por el centro): Manuel Goya de Ricardetes va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 2 - 4 al minut 90. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 88, José María Iglesias de Ricardetes va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 4 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Germà Casanovas no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.