Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atletico Alcorcon FC (30617) - F.C. Pauliña (30820) » 50584282: T15/J3/III

Liga 50584282 Información oficial sobre el partido 50584282 en Hattrick

01.10.2005 14:00:00
Liga: Temporada 15 / Jornada 3 / III.3 (3410)

mestisos do porto alegre Alineación oficial del equipo 'mestisos do porto alegre' en el partido 3 - 1 Los petaillos Alineación oficial del equipo 'Los petaillos' en el partido
José Francisco Ramírez (25') 1 - 0
Raúl San Emeterio (26') 2 - 0
Mikael Linin (71') 3 - 0
3 - 1 Duardo Muñoz (72')
mestisos do porto alegre Alineación oficial del equipo 'mestisos do porto alegre' en el partido 3 - 1 Los petaillos Alineación oficial del equipo 'Los petaillos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
mestisos do porto alegre Alineación oficial del equipo 'mestisos do porto alegre' en el partido 2 - 0 Los petaillos Alineación oficial del equipo 'Los petaillos' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,3 % 0,2 % 4,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

mestisos do porto alegre

Goles Goles

  • 122 Minuto 25 (Gol por la izquierda): mestisos, atacant per l'esquerra al minut 25, va aprofitar el magnífic llançament de José Francisco Ramírez per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 131 Minuto 26 (Gol por el centro): Al minut 26 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Raúl San Emeterio, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a mestisos.
  • 133 Minuto 71 (Gol por la derecha): Amb 71 minuts jugats, en Mikael Linin va augmentar l'avantatge de mestisos a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): En Gabriel Frãtilã del mestisos ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 235 Minuto 13 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Mikael Linin de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 9 (Lesión grave): Després de 9 minuts, mestisos va veure com el seu jugador Gabriel Frãtilã havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Félix Lopez entraria per ocupar el seu lloc.
  • 095 Minuto 17 (Lesión): mestisos es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Eulogio Cousau no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Ángel Molina al camp.
  • 095 Minuto 76 (Lesión): mestisos es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Félix Lopez no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Manuel Nichol al camp.

Los petaillos

Goles Goles

  • 151 Minuto 72 (Gol por el centro): Un mica després, Duardo Muñoz de petaillos va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): petaillos va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 52 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jos De Jong de petaillos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Luis Casal de petaillos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 75 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Luis Casal de petaillos es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 75.