Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

condalcf (48209) - Los Galgos (47594) » 501914742: T45/J4/X

Liga 501914742 Información oficial sobre el partido 501914742 en Hattrick

20.12.2014 14:20:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 4 / X.2361 (170688)

condalcf Alineación oficial del equipo 'condalcf' en el partido 4 - 0 Los Galgos Alineación oficial del equipo 'Los Galgos' en el partido
Erlantz Onagoiti (16') 1 - 0
Ernesto Casasana (44') 2 - 0
Ernesto Casasana (71') 3 - 0
Masgaba Talbi (77') 4 - 0
condalcf Alineación oficial del equipo 'condalcf' en el partido 4 - 0 Los Galgos Alineación oficial del equipo 'Los Galgos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
condalcf Alineación oficial del equipo 'condalcf' en el partido 2 - 1 Los Galgos Alineación oficial del equipo 'Los Galgos' en el partido
Tiene suerte 2.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,4 % 0,2 % 5,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

condalcf

Goles Goles

  • 123 Minuto 16 (Gol por la derecha): condalcf s'avançava al marcador al minut 16, després d'un rebot que va caçar en Erlantz Onagoiti per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 185 Minuto 44 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Galgos. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Ernesto Casasana la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del condalcf es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 0 arribava al minut 44.
  • 115 Minuto 71 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Adrián Samartín no va poder aturar Ernesto Casasana de condalcf, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 71 el 3 - 0.
  • 132 Minuto 77 (Gol por la izquierda): En Masgaba Talbi de condalcf va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 27 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de condalcf va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Erlantz Onagoiti, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 207 Minuto 30 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En José Luis Despinal va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 231 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Al minut 39, Luis Enrique Porlier gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Sergio Asín va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 216 Minuto 43 (Ocasión evento especial rápido + pase): Ernesto Casasana va marxar per velocitat al minut 43 i va fer una passada de la mort a Masgaba Talbi, però aquest va fallar.
  • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Juan Carlos Rodríguez va estar a punt de sentenciar el partit al minut 72, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 31, César Paniagua de condalcf va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alfredo Peláez de condalcf amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 33 (Tirita): Al minut 33, Ernesto Casasana de condalcf es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Los Galgos

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Al minut 42 Israel Vicioso va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Jordi Xavier Darder va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 253 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 83 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Luis Vicente Alfambra amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 41 (Tirita (médico)): Semblava que Adrián Samartín s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.