Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Kyrgios Team (1583113) - Union Deportiva Vetusta 24 (1462515) » 501501595: T45/J9/VII

Liga 501501595 Información oficial sobre el partido 501501595 en Hattrick

24.01.2015 15:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 9 / VII.103 (38139)

Mis chirigotas Alineación oficial del equipo 'Mis chirigotas' en el partido 1 - 2 Achunaty F.C Alineación oficial del equipo 'Achunaty F.C' en el partido
0 - 1 Luís dos Reis (57')
0 - 2 Abel Clavijo Pérez (84')
Jorge Antonio Alberti (85') 1 - 2
Mis chirigotas Alineación oficial del equipo 'Mis chirigotas' en el partido 1 - 2 Achunaty F.C Alineación oficial del equipo 'Achunaty F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Mis chirigotas Alineación oficial del equipo 'Mis chirigotas' en el partido 1 - 1 Achunaty F.C Alineación oficial del equipo 'Achunaty F.C' en el partido
Tiene un resultado normal 0.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,5 % 30,5 % 42,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mis chirigotas

Goles Goles

  • 119 Minuto 85 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Erwan Podevin va treure un córner llarg cap al segon pal que en Jorge Antonio Alberti, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 7 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Ricas & Ma sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Manuel Crooke, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 7 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 213 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Després de 65 minuts, Reinhard Baber va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 39 (Lesión leve): En Roman Schoppmann de Ricas & Ma va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Antonio Salinas Rojas va prendre el seu rol al minut 39.
  • 092 Minuto 41 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 41 va fer que Raúl Jiménez de Ricas & Ma hagués d'abandonar el terreny de joc. Jure Sviben va entrar al terreny de joc per suplir-lo.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 80 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Emerson Thate va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.

Achunaty F.C

Goles Goles

  • 171 Minuto 57 (Gol por el centro): En Luís dos Reis donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 57 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 117 Minuto 84 (Gol evento especial cansancio): En Manuel Crooke semblava que arrossegués els peus pel camp al minut 84 de partit. En Abel Clavijo Pérez del Achunaty s'aprofità del cansament del seu defensor per marcar el gol que suposava el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 42 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Achunaty a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Gerhart Dunse va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 217 Minuto 87 (Ocasión evento especial cansancio): Estava tan cansat en Emerson Thate que es va abaixar les mitgetes de tan carregats que tenia els bessons. Doriano Arcellano se'n va adonar i el va encarar al minut 87 però la cobertura al defensor va impedir que la jugada acabés en gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Andrea Scaldaferri de Achunaty es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 52, Lazar Živanović de Achunaty va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 19 (Lesión leve): Roberto Brembati de Achunaty va abandonar el terreny de joc després de 19 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Jody Loiacono va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 25 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Doriano Arcellano que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.