Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Racing de Barbos (485792) - 12_2023 FC (1456037) » 501478937: T45/J12/VI

Liga 501478937 Información oficial sobre el partido 501478937 en Hattrick

14.02.2015 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 12 / VI.722 (15040)

Racing de Barbos Alineación oficial del equipo 'Racing de Barbos' en el partido 1 - 3 Real Gabriel C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Gabriel C.F.' en el partido
0 - 1 Martí 'Gabrigol' Selvas (25')
0 - 2 Nastasio Pérez (27')
0 - 3 Martí 'Gabrigol' Selvas (28')
Juan José Caldevilla (63') 1 - 3
Racing de Barbos Alineación oficial del equipo 'Racing de Barbos' en el partido 1 - 3 Real Gabriel C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Gabriel C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Racing de Barbos Alineación oficial del equipo 'Racing de Barbos' en el partido 1 - 4 Real Gabriel C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Gabriel C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,7 % 0,9 % 87,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Racing de Barbos

Goles Goles

  • 103 Minuto 63 (Gol por la derecha): Els seguidors del Barbos van tornar a saltar d'alegria al minut 63. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Juan José Caldevilla que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 76 (Ocasión de contra por el centro): En Juan José Caldevilla va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 203 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): En Henrik Sulkala no oblidarà el que li va passar durant el minut 77. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 79 (Tarjeta roja directa): Al minut 79, Hinrik Rüland de Barbos va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 60 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en Henrik Sulkala que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.

Real Gabriel C.F.

Goles Goles

  • 185 Minuto 25 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 25 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Real Gabo. A fi d'aconseguir el 0 - 1, van tocar-la en curt per tal que Martí 'Gabrigol' Selvas xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 182 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Al minut 27, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Nastasio Pérez va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 183 Minuto 28 (Gol por la derecha): Al 28 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Real Gabo augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Martí 'Gabrigol' Selvas es rifés el porter i marqués el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 9 (Ocasión de penalti): Un central local, al voler rebutjar una pilota aèria va etzibar un cop de colze a en Augusto 'Abot' Corráiz que el va deixar atordit. L'àrbitre, va assenyalar penal sense pensar-s'ho. Sense estar completament recuperat va voler tirar el penal i, encara marejat, va tirar la pilota fora.
  • 281 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75 de partit, Martí 'Gabrigol' Selvas va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 78 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Nastasio Pérez després de 78 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Agnelo Sequeira Rodrigues va poder desviar-lo a córner.
  • 207 Minuto 80 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Roberto Aroztegui va enviar un xut des de 40 metres al minut 80, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Roberto Aroztegui.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 68 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Roberto Aroztegui ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.