Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

TimesinPro (776804) - Los Pepess (1339240) » 501470112: T45/J7/VI

Liga 501470112 Información oficial sobre el partido 501470112 en Hattrick

10.01.2015 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 7 / VI.565 (14883)

Zutabe Alineación oficial del equipo 'Zutabe' en el partido 5 - 0 Els Immortals Alineación oficial del equipo 'Els Immortals' en el partido
Francisco Eguino (19') 1 - 0
Bernardo de los Ríos (26') 2 - 0
Gerardo Valenciano (36') 3 - 0
Francisco Eguino (58') 4 - 0
Ginés Feijoo (75') 5 - 0
Zutabe Alineación oficial del equipo 'Zutabe' en el partido 5 - 0 Els Immortals Alineación oficial del equipo 'Els Immortals' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Zutabe Alineación oficial del equipo 'Zutabe' en el partido 6 - 0 Els Immortals Alineación oficial del equipo 'Els Immortals' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zutabe

Goles Goles

  • 121 Minuto 19 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Francisco Eguino, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Zutabe se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 19.
  • 132 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Al minut 26, Zutabe va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Bernardo De Los Ríos, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 133 Minuto 36 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan Zutabe va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Gerardo Valenciano des de dins de l'àrea.
  • 130 Minuto 58 (Gol de falta): El gol de falta de Francisco Eguino sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 58 i ampliar l'avantatge de Zutabe a 4 - 0.
  • 132 Minuto 75 (Gol por la izquierda): En Ginés Feijoo de Zutabe va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Al minut 24 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Aldai Ibar de Zutabe va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 230 Minuto 50 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Francisco Eguino, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): El jugador local Aldai Ibar per poc que no incrementa el marcador al minut 81. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Donatello Sateriale va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 241 Minuto 86 (Ocasión de contra por el centro): En Bernardo De Los Ríos va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Aldai Ibar de Zutabe es va emportar una amonestació al minut 82 per provocar un rival.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 27 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Carlos Luis Raguenel no li va importar gens ni mica.
  • 304 Minuto 83 (Evento clima: sol, K.O. potente): No era un bon dia per a Gerardo Valenciano. La seva coneguda potència física no servia en un dia tan calorós ni en un terreny tan sec i dur.

Els Immortals

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 25 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Immortals va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Burç Yıldırım va sortir per sobre el travesser.
  • 250 Minuto 85 (Ocasión de falta): Quan l'àrbitre va xiular una falta perillosa, l'entrenador visitant va resar internament un parenostre perquè en Joe Aguillon l'enviés a la xarxa. Malauradament feia anys que no anava a missa el diumenge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 30 (Lesión leve): Wilhelm Swärdkvist de Immortals va abandonar el terreny de joc després de 30 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Iulian Havriliuc va entrar en el seu lloc.