Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Coslada C.F. (1365225) - Güimil F.C. (797909) » 501463046: T45/J3/VI

Liga 501463046 Información oficial sobre el partido 501463046 en Hattrick

13.12.2014 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 3 / VI.439 (14757)

Real Coslada C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Coslada C.F.' en el partido 1 - 1 Güimil F.C. Alineación oficial del equipo 'Güimil F.C.' en el partido
Filip Enica (42') 1 - 0
1 - 1 Jody Mondonico (43')
Real Coslada C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Coslada C.F.' en el partido 1 - 1 Güimil F.C. Alineación oficial del equipo 'Güimil F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Real Coslada C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Coslada C.F.' en el partido 4 - 2 Güimil F.C. Alineación oficial del equipo 'Güimil F.C.' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
81,0 % 2,5 % 16,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Coslada C.F.

Goles Goles

  • 122 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Coslada contenien la respiració mentre en Filip Enica s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Coslada va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Ole Sprickelortsschneise va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Vincent Luginbuehl.
  • 218 Minuto 41 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Waldemar Lipka va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Rawrawa Arriagada rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 221 Minuto 44 (Ocasión por el centro): En Viktor Lillkvist va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Coslada se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Coslada va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Rawrawa Arriagada en un 1 contra 1 amb el porter Vincent Luginbuehl, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Richard Harries de Coslada va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Dani Duany.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 54 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Ole Sprickelortsschneise va veure's incapaç d'ajudar el seu equip a la defensa, per culpa de la calor que feia.

Güimil F.C.

Goles Goles

  • 161 Minuto 43 (Gol por el centro): Al minut 43 en Jody Mondonico va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 65 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Jesús David Pérez ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 25 (Tirita (médico)): Jody Mondonico va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 35 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Juan Amado, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.