Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Valencia_C.F. (489984) - DeportivoRiveira (307627) » 501450728: T45/J6/VI

Liga 501450728 Información oficial sobre el partido 501450728 en Hattrick

03.01.2015 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 6 / VI.219 (14537)

Barcelonish Alineación oficial del equipo 'Barcelonish' en el partido 0 - 2 DeportivoRiveira Alineación oficial del equipo 'DeportivoRiveira' en el partido
0 - 1 Ramón Pérez-Seoane (2')
0 - 2 Julián Gállego (37')
Barcelonish Alineación oficial del equipo 'Barcelonish' en el partido 0 - 2 DeportivoRiveira Alineación oficial del equipo 'DeportivoRiveira' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Barcelonish Alineación oficial del equipo 'Barcelonish' en el partido 4 - 1 DeportivoRiveira Alineación oficial del equipo 'DeportivoRiveira' en el partido
Es un cenizo 3.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,8 % 0,2 % 5,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Barcelonish

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): En Neider Miguel Canavessi va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 17, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 201 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Bernardino Heras Aguilar va disposar d'una bona oportunitat al minut 56, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 201 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Dimas Jiménez Gracia no va entrar per centímetres.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 13 (Tirita): Al minut 13, Zygfryd Korpała de Barcelonish es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 095 Minuto 19 (Lesión): El jugador de Barcelonish Neider Miguel Canavessi va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Bernardino Heras Aguilar va entrar en el seu lloc.

DeportivoRiveira

Goles Goles

  • 173 Minuto 2 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Ramón Pérez-Seoane va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 119 Minuto 37 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Jorge Díez de Tejada va treure un córner llarg cap al segon pal que en Julián Gállego, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 71 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Pol Ferrandis. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 14, Miguel Zamarro de DeportivoRiveira va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jorge Díez de Tejada de DeportivoRiveira la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.