Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

GGerar Team (1586569) - Munjete FC (1596079) » 501443727: T45/J5/VI

Liga 501443727 Información oficial sobre el partido 501443727 en Hattrick

27.12.2014 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 5 / VI.94 (14412)

Slovan Soledat Alineación oficial del equipo 'Slovan Soledat' en el partido 1 - 2 camullasa Alineación oficial del equipo 'camullasa' en el partido
0 - 1 David Vecilla (13')
0 - 2 Juan Martínez Díaz (70')
Luciano Igel (78') 1 - 2
Slovan Soledat Alineación oficial del equipo 'Slovan Soledat' en el partido 1 - 2 camullasa Alineación oficial del equipo 'camullasa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Slovan Soledat Alineación oficial del equipo 'Slovan Soledat' en el partido 2 - 0 camullasa Alineación oficial del equipo 'camullasa' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Slovan Soledat

Goles Goles

  • 102 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Soledat va reduir el marcador al minut 78 a 1 - 2 quan Luciano Igel va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 12 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Adriano Bottazzi de Soledat no va ser gol per ben poc.
  • 236 Minuto 22 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Miguel Vilella es va comportar com un juvenil al minut 22 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 211 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Rudolf Bojdan hauria d'haver estat gol al minut 36 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Kai-Olaf Honrath de Soledat la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Rikus Oldenburger de Soledat va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 86, Štefan Gregor de Soledat va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 72 (Lesión leve): Gian Luca Lorenzale de Soledat va abandonar el terreny de joc després de 72 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Štefan Gregor va entrar en el seu lloc.
  • 095 Minuto 79 (Lesión): El jugador de Soledat Florian Tym va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Miodrag Živanović va entrar en el seu lloc.

camullasa

Goles Goles

  • 142 Minuto 13 (Gol de contra por la izquierda): En David Vecilla va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 140 Minuto 70 (Gol de contra de falta): El porter de camullasa va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Juan Martínez Díaz va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 2!

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 40 (Ocasión de contra de falta): camullasa va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Juan Martínez Díaz va anar a parar a les mans del porter.
  • 281 Minuto 66 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Elordi Ibarluzea. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Felipe Campana de camullasa amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 87 (Lesión): camullasa es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que David Vecilla no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Adrián Nistal al camp.