Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LLEIDA CF (1421652) - Revival FC. (1588238) » 501442250: T45/J13/VI

Liga 501442250 Información oficial sobre el partido 501442250 en Hattrick

21.02.2015 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 13 / VI.67 (14385)

HISPANIA C.F Alineación oficial del equipo 'HISPANIA C.F' en el partido 1 - 1 Equipo Nazarí Alineación oficial del equipo 'Equipo Nazarí' en el partido
0 - 1 Teun Bar (25')
George Anghel (55') 1 - 1
HISPANIA C.F Alineación oficial del equipo 'HISPANIA C.F' en el partido 1 - 1 Equipo Nazarí Alineación oficial del equipo 'Equipo Nazarí' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
HISPANIA C.F Alineación oficial del equipo 'HISPANIA C.F' en el partido 2 - 0 Equipo Nazarí Alineación oficial del equipo 'Equipo Nazarí' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

HISPANIA C.F

Goles Goles

  • 185 Minuto 55 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Nazarí. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en George Anghel la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del HISPANIA es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 1 arribava al minut 55.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 2 (Ocasión de penalti): HISPANIA es va veure beneficiat per la polèmica al minut 2, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Mauro Borrello va relliscar al moment de fer el xut i el porter Waldo Balboa no va tenir cap problema per atrapar la pilota.
  • 212 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Vítor Hugo Penedo va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 221 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Vítor Hugo Penedo! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Al minut 72 es va veure una gran oportunitat per a HISPANIA per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Malo Ortún, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Vítor Hugo Penedo.

Equipo Nazarí

Goles Goles

  • 172 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Passats 25 minuts de partit, Nazarí es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Teun Bar es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Maurizio De Berti de Nazarí va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 57, Rafael Krulić de Nazarí va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.