Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Club Celta Los Pinos (1369075) - Prevennova Madrid (31011) » 501436970: T45/J9/V

Liga 501436970 Información oficial sobre el partido 501436970 en Hattrick

24.01.2015 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 9 / V.229 (5742)

RAPID DE MUNI C.F Alineación oficial del equipo 'RAPID DE MUNI C.F' en el partido 0 - 3 Super Electric Alineación oficial del equipo 'Super Electric' en el partido
0 - 1 Alfonso Vivar Díaz (4')
0 - 2 Adrián Losada Castro (31')
0 - 3 Albert Cortell (63')
RAPID DE MUNI C.F Alineación oficial del equipo 'RAPID DE MUNI C.F' en el partido 0 - 3 Super Electric Alineación oficial del equipo 'Super Electric' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
RAPID DE MUNI C.F Alineación oficial del equipo 'RAPID DE MUNI C.F' en el partido 2 - 0 Super Electric Alineación oficial del equipo 'Super Electric' en el partido
Tiene mala suerte 2.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RAPID DE MUNI C.F

Goles Goles

  • 109 Minuto 4 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): L'imprevisible Quim Baqueró va arriscar més del compte i va relliscar quan es disposava a fer una passada llarga a un company. En Alfonso Vivar Díaz va aprofitar el regal, anotant el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): En Manoel da Pontenova no oblidarà el que li va passar durant el minut 65. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 202 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Manoel da Pontenova va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 69 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 203 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Myfer Haro i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a RAPID, però el xut de Mario Andrés De Ambrosio Dietrich va sortir bastant desviat.
  • 202 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Al 82, Manoel da Pontenova hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Myfer Haro. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 202 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): RAPID va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 83 que Myfer Haro no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 78 (Tirita): Era el minut 78 quan després d'una dura entrada, el jugador Stefano Caniglia de RAPID s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 40 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Alejandro Gabert se sentia fresc com una rosa.

Super Electric

Goles Goles

  • 119 Minuto 31 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Alfonso Vivar Díaz va treure un córner llarg cap al segon pal que en Adrián Losada Castro, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 0 - 2.
  • 183 Minuto 63 (Gol por la derecha): Albert Cortell va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Alfonso Vivar Díaz de Electric va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 10 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 243 Minuto 39 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Electric sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Gonzalo Ortiz de Galisteo, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 39 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en José Ángel Martel de Electric amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 41 (Lesión leve): Víctor Carlés de Electric va abandonar el terreny de joc després de 41 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Diego Mayans va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 79 (Evento clima: sol, K.O. rápido): En Juan Parreño maleïa els dies de forta calor, perquè sabia que afectava al seu rendiment.