Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Templo de Nervion (1367978) - Legoplastikä (1432378) » 501433316: T45/J6/V

Liga 501433316 Información oficial sobre el partido 501433316 en Hattrick

03.01.2015 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 6 / V.164 (5677)

Champiñon Power Alineación oficial del equipo 'Champiñon Power' en el partido 1 - 1 los marranenses Alineación oficial del equipo 'los marranenses' en el partido
0 - 1 Alberto Barrero Ortega (22')
Rodrigo Carrió (51') 1 - 1
Champiñon Power Alineación oficial del equipo 'Champiñon Power' en el partido 1 - 1 los marranenses Alineación oficial del equipo 'los marranenses' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Champiñon Power Alineación oficial del equipo 'Champiñon Power' en el partido 5 - 0 los marranenses Alineación oficial del equipo 'los marranenses' en el partido
Es un cenizo 5.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Champiñon Power

Goles Goles

  • 112 Minuto 51 (Gol por la izquierda): Champiñon equilibrava la balança al minut 51. En Rodrigo Carrió, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Al minut 2 es va veure una gran oportunitat per a Champiñon per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Óscar Galliners, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Carlos Usandizaga va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 210 Minuto 28 (Ocasión de falta): Rodrigo Carrió va llançar una falta directa al minut 28 però no va poder materialitzar l'empat perquè la pilota va sortir desviada per la dreta de la porteria.

los marranenses

Goles Goles

  • 105 Minuto 22 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Joel Caballeria va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Alberto Barrero Ortega va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. marranenses posava el marcador 0 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Al minut 33 de partit, Svante Duvskär va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Després de 47 minuts, Nacho Muñoz va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Jorge Martínez Castro va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 272 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Al minut 65, un refús desafortunat de Jorge Martínez Castro, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Bojan Aksović no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): En Joel Caballeria va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Renato Jorge Marques de marranenses es va emportar una amonestació al minut 71 per provocar un rival.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 8 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Alberto Barrero Ortega va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.
  • 301 Minuto 52 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Renato Jorge Marques va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.