Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

4everfilo11 (1438402) - DeCadiCadi (1418588) » 501430744: T45/J6/V

Liga 501430744 Información oficial sobre el partido 501430744 en Hattrick

03.01.2015 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 6 / V.118 (5631)

Viejas Glorias SAD Alineación oficial del equipo 'Viejas Glorias SAD' en el partido 4 - 2 DeCadiCadi Alineación oficial del equipo 'DeCadiCadi' en el partido
0 - 1 Mátyás Gulyás (4')
Ernst Greifeneder (39') 1 - 1
Guillermo Rojas Marcos (42') 2 - 1
Fabricio Nasser (44') 3 - 1
Horst Vohrer (54') 4 - 1
4 - 2 Fernando Goiburu (72')
Viejas Glorias SAD Alineación oficial del equipo 'Viejas Glorias SAD' en el partido 4 - 2 DeCadiCadi Alineación oficial del equipo 'DeCadiCadi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Viejas Glorias SAD Alineación oficial del equipo 'Viejas Glorias SAD' en el partido 2 - 1 DeCadiCadi Alineación oficial del equipo 'DeCadiCadi' en el partido
Tiene suerte 2.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,8 % 0,1 % 4,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Viejas Glorias SAD

Goles Goles

  • 111 Minuto 39 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 39, Ernst Greifeneder de VGSAD empatava el partit: 1 - 1.
  • 122 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Al minut 42 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a VGSAD va ser Guillermo Rojas Marcos.
  • 131 Minuto 44 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Fabricio Nasser va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.
  • 131 Minuto 54 (Gol por el centro): Al minut 54 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Horst Vohrer, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 1 per a VGSAD.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 3 (Ocasión de falta): En Gustaw Połaski es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 231 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Al minut 68, Horst Vohrer gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Traian Iacob va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 241 Minuto 70 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de VGSAD, l'equip va recuperar la pilota al minut 70 i va contraatacar. En Guillermo Rojas Marcos va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 233 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Al minut 79 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Tito Gomez de VGSAD va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Robert Janik de VGSAD va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 26 (Lesión): VGSAD es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Gustaw Połaski no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Tito Gomez al camp.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 23 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Calixto Ramírez no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.

DeCadiCadi

Goles Goles

  • 143 Minuto 4 (Gol de contra por la derecha): El jugador Mátyás Gulyás de DeCadiCadi es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 185 Minuto 72 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del VGSAD. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Fernando Goiburu la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del DeCadiCadi es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 4 - 2 arribava al minut 72.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Fernando Goiburu quasi redueix la diferència al marcador al minut 44, però una gran estirada d'en Per Göransson va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 251 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Endika Argaluze va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 25, Fernando Goiburu de DeCadiCadi va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 41 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Manuel Pereda va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Endika Argaluze.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 31 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Ernest Giralt.