Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UD COSLADA (1434203) - Wisky FC (1590149) » 501429827: T45/J2/V

Liga 501429827 Información oficial sobre el partido 501429827 en Hattrick

06.12.2014 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 2 / V.102 (5615)

Hellin F.C. Alineación oficial del equipo 'Hellin F.C.' en el partido 1 - 2 DARMÓS-RIBERA D'EBRE Alineación oficial del equipo 'DARMÓS-RIBERA D'EBRE' en el partido
0 - 1 Fabijan Mihalec (50')
0 - 2 Arvi End (73')
Cataldo Forgione (76') 1 - 2
Hellin F.C. Alineación oficial del equipo 'Hellin F.C.' en el partido 1 - 2 DARMÓS-RIBERA D'EBRE Alineación oficial del equipo 'DARMÓS-RIBERA D'EBRE' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Hellin F.C. Alineación oficial del equipo 'Hellin F.C.' en el partido 2 - 0 DARMÓS-RIBERA D'EBRE Alineación oficial del equipo 'DARMÓS-RIBERA D'EBRE' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hellin F.C.

Goles Goles

  • 109 Minuto 73 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): L'imprevisible Aimar Zubiaurre va arriscar més del compte i va relliscar quan es disposava a fer una passada llarga a un company. En Arvi End va aprofitar el regal, anotant el 0 - 2.
  • 102 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Cataldo Forgione de Hellin va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 18 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Nakis Mountakis van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en 梁 (Liang) 傑克 (Jack) a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.
  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Hellin va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 20 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Juan Francisco Sáez ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): En José Vicente Martín del Hellin ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): En Lukáš Růžek va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Hellin se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 30 per blocar una centrada d'en Juan Francisco Sáez va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Hellin.
  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Lukáš Růžek! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 220 Minuto 49 (Ocasión de falta): Amb 49 minuts disputats, Aimar Zubiaurre gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Roland Szentannai va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 211 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Cataldo Forgione hauria d'haver estat gol al minut 78 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 211 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Al minut 81 el Hellin va posar setge sobre la defensa central visitant però en Aimar Zubiaurre no va estar gens encertat.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 70 (Evento clima: sol, OK técnico): En Lukáš Růžek va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.

DARMÓS-RIBERA D'EBRE

Goles Goles

  • 141 Minuto 50 (Gol de contra por el centro): DARMÓS-RIBERA sabia com jugar al contraatac, i al minut 50, Fabijan Mihalec va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 26 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de DARMÓS-RIBERA va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Arvi End, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 240 Minuto 82 (Ocasión de contra de falta): DARMÓS-RIBERA va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Damián Carabelos va anar a parar a les mans del porter.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 68 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 68 de partit, quan un jugador de DARMÓS-RIBERA, en Nakis Mountakis, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.