Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Paquito Pastel Fc (1582749) - arrikorty_come_back (123532) » 501427508: T45/J9/V

Liga 501427508 Información oficial sobre el partido 501427508 en Hattrick

24.01.2015 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 9 / V.60 (5573)

madalenos Alineación oficial del equipo 'madalenos' en el partido 4 - 0 Baturros Alineación oficial del equipo 'Baturros' en el partido
Artur Dulabone (39') 1 - 0
Mariusz Jercha (63') 2 - 0
Tayfur Ertürkmen (78') 3 - 0
Antonio Rueda Osborne (82') 4 - 0
madalenos Alineación oficial del equipo 'madalenos' en el partido 4 - 0 Baturros Alineación oficial del equipo 'Baturros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
madalenos Alineación oficial del equipo 'madalenos' en el partido 4 - 0 Baturros Alineación oficial del equipo 'Baturros' en el partido
Tiene un resultado normal 3.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

madalenos

Goles Goles

  • 121 Minuto 39 (Gol por el centro): Al minut 39 els aficionats van embogir quan en Artur Dulabone va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de madalenos.
  • 132 Minuto 63 (Gol por la izquierda): En Mariusz Jercha de madalenos va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 132 Minuto 78 (Gol por la izquierda): En Tayfur Ertürkmen va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.
  • 119 Minuto 82 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Antonio Rueda Osborne va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 4 - 0 al minut 82.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Anton Summers va estar a punt d'avançar els locals al minut 34 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): En Antonio Rueda Osborne va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 243 Minuto 81 (Ocasión de contra por la derecha): Manoel Francisco Amin va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de madalenos que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 232 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): En Casimiro Bianchi, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Artur Dulabone.
  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 77, Casimiro Bianchi de madalenos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 35 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Jason Scholten no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.

Baturros

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 24, quan en Clément Oudard va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 251 Minuto 80 (Ocasión por el centro): En Jorge Gassia va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Flaviu-Cosmin Mari.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 27 (Lesión): El jugador de Baturros Clément Oudard va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Raúl Ascanio va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 87 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Jorge Gassia, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.