Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Botellinis CD (1434482) - Carlos Jugon (775687) » 501422124: T45/J8/IV

Liga 501422124 Información oficial sobre el partido 501422124 en Hattrick

17.01.2015 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 8 / IV.28 (3451)

inipro Alineación oficial del equipo 'inipro' en el partido 0 - 1 Jugon Returns Alineación oficial del equipo 'Jugon Returns' en el partido
0 - 1 Peter Greetfeld (22')
inipro Alineación oficial del equipo 'inipro' en el partido 0 - 1 Jugon Returns Alineación oficial del equipo 'Jugon Returns' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
inipro Alineación oficial del equipo 'inipro' en el partido 1 - 1 Jugon Returns Alineación oficial del equipo 'Jugon Returns' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
37,3 % 34,4 % 28,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

inipro

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Javier Manuel Criales de inipro va intentar batre la porteria rival al minut 37 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 213 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Àlex Febrer de inipro va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 71, però no va estar gaire encertat.
  • 212 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): En Donato Pérez va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 72, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 213 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 82 minuts, en Bonifaciu Păcală no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 27 (Tarjeta roja directa): Al minut 27 en Abel Torres Fontes va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Àlex Febrer de inipro la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 83 (Lesión leve): 肖 (Xiao) 家保 (Jiabao) de inipro va abandonar el terreny de joc després de 83 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Jaime Romero Pérez va entrar en el seu lloc.
  • 093 Minuto 89 (Lesión (no subst.)): Quan en Bonifaciu Păcală es va retirar del terreny de joc al minut 89 per culpa del fort dolor que sentia al genoll, els aficionats de inipro es van enfadar al veure que no podia ser substituït per cap company.

Jugon Returns

Goles Goles

  • 141 Minuto 22 (Gol de contra por el centro): Peter Greetfeld va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Returns, al minut 22. El marcador va canviar a 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 20 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Returns va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Francesc Ribatallada va sortir per sobre el travesser.
  • 281 Minuto 86 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Toni Trias. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 62 (Lesión): El jugador de Returns Brunon Tomiak va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Toni Trias va entrar en el seu lloc.