Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Santander Drunkers (779542) - Fichas fichadas (994967) » 501421544: T45/J4/IV

Liga 501421544 Información oficial sobre el partido 501421544 en Hattrick

20.12.2014 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 4 / IV.18 (3441)

Santander Drunkers Alineación oficial del equipo 'Santander Drunkers' en el partido 1 - 2 Fichas fichadas Alineación oficial del equipo 'Fichas fichadas' en el partido
0 - 1 Anders Thorborn (4')
Ognyan Kosovski (17') 1 - 1
1 - 2 Dalibor Tadić (85')
Santander Drunkers Alineación oficial del equipo 'Santander Drunkers' en el partido 1 - 2 Fichas fichadas Alineación oficial del equipo 'Fichas fichadas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Santander Drunkers Alineación oficial del equipo 'Santander Drunkers' en el partido 2 - 0 Fichas fichadas Alineación oficial del equipo 'Fichas fichadas' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,2 % 0,1 % 1,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Santander Drunkers

Goles Goles

  • 119 Minuto 17 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Petru Ciorbă sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Ognyan Kosovski que, efectivament, va fer pujar el 1 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 20 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 20, un contraatac del Santander no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Tico Roozen perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 223 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Tico Roozen va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Santander va estar a punt de posar-se per davant al minut 84 però Modesto Urbaneja va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Fichas fichadas

Goles Goles

  • 142 Minuto 4 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Anders Thorborn de fichadas va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 1 al marcador.
  • 142 Minuto 85 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 85 minuts quan Dalibor Tadić va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 2 per a fichadas.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Rajmund Balog va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Ilya Zhukov, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 242 Minuto 73 (Ocasión de contra por la izquierda): El fichadas va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 73, però en Duccio Ravagnin va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 242 Minuto 80 (Ocasión de contra por la izquierda): fichadas van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 80, però el xut de Evgeny Sharov des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 215 Minuto 83 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Evgeny Sharov va rebre molts aplaudiments. Al minut 83 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Duccio Ravagnin de fichadas es va emportar una amonestació al minut 71 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 82 (Tirita): Passats 82 minuts de joc, en Miguel González Priorío de fichadas va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.