Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mata CF (125052) - PINMA C.F. (779613) » 501421037: T45/J1/IV

Liga 501421037 Información oficial sobre el partido 501421037 en Hattrick

29.11.2014 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 1 / IV.9 (3432)

Mata CF Alineación oficial del equipo 'Mata CF' en el partido 6 - 3 C.F Limpias Alineación oficial del equipo 'C.F Limpias' en el partido
Renaldas Šervenikas (8') 1 - 0
Tomas Börjesson (24') 2 - 0
2 - 1 Eugenio Prestandrea (35')
2 - 2 Włodzimierz Bortlik (49')
Alfredo Nora (70') 3 - 2
Paweł Ścibiorek (71') 4 - 2
Vital Lopes Gomes (78') 5 - 2
5 - 3 Idzisław Bohdan (86')
Tomas Börjesson (87') 6 - 3
Mata CF Alineación oficial del equipo 'Mata CF' en el partido 6 - 3 C.F Limpias Alineación oficial del equipo 'C.F Limpias' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Mata CF Alineación oficial del equipo 'Mata CF' en el partido 4 - 2 C.F Limpias Alineación oficial del equipo 'C.F Limpias' en el partido
Tiene suerte 4.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
78,5 % 3,5 % 18,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mata CF

Goles Goles

  • 121 Minuto 8 (Gol por el centro): Al minut 8 els aficionats van embogir quan en Renaldas Šervenikas va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Mata.
  • 132 Minuto 24 (Gol por la izquierda): En Tomas Börjesson de Mata va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 122 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Mata prenia la batuta de l'encontre al minut 70, quan en Alfredo Nora va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 3 - 2 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 131 Minuto 71 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Paweł Ścibiorek va aprofitar per marcar el 4 - 2 a plaer.
  • 132 Minuto 78 (Gol por la izquierda): En Vital Lopes Gomes va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 5 - 2.
  • 185 Minuto 87 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Mata van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Tomas Börjesson va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 6 - 3 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Renaldas Šervenikas una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 43, però una magnífica aturada de Jean-Baptiste Dieux va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 220 Minuto 61 (Ocasión de falta): En Sune Nedergaard es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Heladio Aponte.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 7 (Tirita): Al minut 7, Heladio Aponte de Mata es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 091 Minuto 14 (Lesión leve): En Glenn Kolthof ocupà el lloc d'en Francisco Cela al 14 minuts, dos minuts després que el jugador de Mata quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

C.F Limpias

Goles Goles

  • 106 Minuto 35 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Eugenio Prestandrea sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 35 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 2 - 1 al marcador.
  • 163 Minuto 49 (Gol por la derecha): El jugador visitant Włodzimierz Bortlik va aconseguir empatar 2 - 2 al minut 49 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 139 Minuto 86 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Que tremoli l'estadi, que tremolin els rivals, és l'hora del show de Idzisław Bohdan! Un inimaginable dribbling sobre Fryderyk Kuśmierz va acabar amb un exquisit gol, un prodigi de la tècnica futbolística, que va anotar el 5 - 3 per a Limpias.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 65 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Limpias va ser a punt de marcar al minut 65, quan el seu jugador Gyula Drótos va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.